Tiililaatat

Tiililaatat ovat aidon, omaleimaisen tunnelman luojia ja siten lisäävät myös viihtyisyyttä. Kun päällystät tiilillä vain seinän osia, saat luotua myös kauniita ja erilaisia yksityiskohtia niin olohuoneeseen kuin keittiöönkin. Valikoimassamme on useita eri värejä, joista helposti löydät oman kotisi tyyliin ja sisustukseen sopivan. Työsi helpottamiseksi sekä nopeuttamiseksi sinun kannattaa poiketa verkkokauppaamme ja tilata myös korkealaatuiset laatoitustarvikkeet meidän laajasta valikoimastamme. Tule edullisten ostosten nettikauppaamme!

Tilaa kauniit, sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvat tiililaatat meiltä

Käsinlyödyt tiililaatat antavat lämpöä ja kodikkuutta sisustukseesi sävyjensä elävyyden ansiosta. Ne ovat omaleimaisen kauniita ja myös helppoja asentaa vaikkapa itse. Sivuiltamme löydät myös selkeän asennusvideon työtäsi helpottamaan. Säänkestävät, laadukkaat tiililaattamme soveltuvat yhtä hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Tiilien avulla saat tehtyä myös mystisen ja erilaisen lattian koti-iltojesi viihtyisyyden lisäämiseksi. Käsinlyödyt tiililaattamme ovat mielenkiintoisia, koska laattojen sävyt ja pinnan muoto vaihtelevat niin, että kahta samanlaista tiiltä tuskin onnistut löytämään. Tutustu myös valikoimassamme oleviin kauniisiin ja laadukkaisiin tapetteihin sekä paneeleihin ja tilaa kaikki hyödylliset tuotteet samalla kertaa.

Taloon.com toimittaa lämminsävyiset ja kauniit tiililaatat kotiisi

Kauniit vaaleat tiililaatat sopivat hyvin hillitympiin sisustuksiin. Niillä saat elävöitettyä sisätilasi ja pystyt halutessasi vaikka luomaan aidon näköisen, vanhaa tunnelmaa huokuvan tiiliseinän. Näin saat aikaiseksi myös kauniit, antiikkisen näköiset ulkoseinät taloosi. Takkatulen loimu saa tiilivuoratut seinäsi ja lattiasi suorastaan elämään. Siksi sinun kannattaakin katsoa valikoimamme hienot takat ja piiput elämäsi rauhallisiin ja rentouttaviin hetkiin! Tilaat vain valikoimistamme ja kohta voitkin jo ottaa hyvän kirjan käteesi ja rentoutua uuden lämmittävän takkatulesi ääressä. Nähdään verkkokaupassamme!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 22.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero