Tuhkaimurit

Tuhkaimurilla on helppo puhdistaa tulipesistä tuhka, noki, hiilet ja lastut ilman, että hankala sotku ja terveydelle haitalliset aineet leviävät ympäristöön. Tuhkalapiota käyttäessä tuhka voi levitä ympäriinsä, ja hienojakoinen pöly voi leijailla aivan huomaamatta sotkemaan huonekaluja ja tekstiilejä. Takat, puukiukaat, vesipatojen pesät, kamiinat ja grillit vetävät huomattavasti paremmin, kun siivoat tulipesää säännöllisesti. Ahtaista koloista tuhkaa voi olla vaikea saada lapioon, mutta imurilla saat imettyä kaikki palamisjätteet hankalistakin paikoista. Taloon.comista saat tuhkaimurin kätevästi tukkuhintaan.

Puhdista tulipesät tuhkaimurilla

Tuhkien poistaminen käytettävistä tulisijoista nuohouskertojen välillä on tärkeää. Tuhkalapion ja sinkkiämpärin käytön sijaan voit imaista tuhkat suoraan tuhkaimuriin, joka sulkee erittäin hienojakoisenkin tuhkapölyn tiiviiseen säiliöön. Suodattimella varustettu tuhkaimuri suojelee myös huoneilmaa terveydelle haitallisilta aineilta, kuten raskasmetalleilta. Tuhkaimuriin kertyvää puhdasta puutuhkaa voi myös hyödyntää esimerkiksi pihan kalkituksessa, lannoituksessa ja tuholaistorjunnassa. Kiinnitäthän huomiota siihen, soveltuuko tuhkaimuri pelkästään kylmälle, vai myös kuumalle tuhkalle.

Palamisjätteet pois imurilla

Puhtaampien ja taloudellisten tulien lisäksi säännöllinen tuhkan imurointi pitää myös tulisijojen metalliosat kunnossa, sillä palamisjäte voi ajan myötä vaurioittaa pintoja. Takka, saunan kiuas, vesipata, kamiina ja grilli kiittävät, kun pidät ne puhtaana tehokkaalla tuhkaimurilla. Kertyneen palamisjätteen poistaminen edistää myös turvallisuutta, kun mahdollisesti palovaaraa aiheuttava jäte puhdistetaan säännöllisesti pois. Pidä tulisijasi kunnossa ja turvallisena, ja tilaa nyt tuhkaimuri edullisesti Taloon.comista.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero