Työlaukut

Tarvitsetko toimivaa työlaukkua tai haluat pitää kädet vapaana ja työreppu olisi sopivampi ratkaisu? Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät työlaukut, joiden sisältö pysyy kuivana kosteissakin olosuhteissa. Osa työlaukuista on ergonomisia, ja niiden materiaalit ovat vettähylkiviä. Tervetuloa tutustumaan työlaukkuihin Taloon.comiin.

Taloon.comista erilaiset työlaukut joka lähtöön

Taloon.comista löydät kassit, reput ja laukut työkäyttöön. Työlaukkuja on saatavilla eri värisinä ja kokoisina. Monikäyttöisiä työkasseja on mahdollista käyttää myös selkäreppuina. Työreput, -laukut ja -kassit ovat ergonomisia, ja niissä on vettähylkivä tai vedenpitävä kangas. Tarvikkeet pysyvät siten kätevästi kuivina vaikkapa vesisateella. Jos kastut työssäsi ja joudut vaihtamaan vaatteita, monissa työlaukuissa on myös erillisiä lokeroita esimerkiksi kuiville vaihtovaatteille ja muille tarvikkeille. Löydät meiltä Taloon.comista työlaukkujen lisäksi myös kaikki remontissa tai rakennuksilla tarvittavat työasut nopeasti ja kätevästi. Sopivissa työasuissa työ sujuu ja remontti edistyy. Siksi kokosimme sinua varten valikoimaamme työvaatteet säähän kuin säähän ja erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät laukkujen seuraksi myös työkäsineet moneen käyttöön. Työkäsineet ovat lämpimiä ja kestäviä. Osassa niistä on heijastepinnat. Tutustu siis työlaukkujen lisäksi myös muihin laadukkaisiin ja kestäviin työvaatteisiin. Tilatessasi kerralla suuren erän tuotteita voit saada ilmaisen toimituksen kotiin asti!

Työlaukut tunnetuilta tuotemerkeiltä Taloon.comissa

Meiltä löydät työlaukkuja ja -reppuja erivärisinä. Mallimme ovat ajattomia, ja ne sopivat työhön kuin työhön. Jos pidät yksinkertaisesta, valikoimastamme löydät mieleisesi, sillä tarjoamme tilavat työkassit myös simppeleissä väreissä. Taloon.comin työlaukkujen laadukkaat tuotemerkit ovat tunnettuja upeasta designistaan ja kestävyydestään. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen työlaukkuvalikoimaamme Taloon.comiin.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero