Vajaasärmäiset

Vajaasärmäiset ovat laudoistamme edullisimpia. Niistä rakennat katot, sokkelit, aidat sekä erilaiset väliaikaiset rakennelmat. Vajaasärmäisissä laudoissa yleensä toinen reuna laudasta on eheä, toisessa puolessa taas saattaa olla jäljellä puun pintaosaa. Vajaasärmäiset sopivat erinomaisesti rakenteisiin, jotka jäävät piiloon tai jotka eivät muuten tarvitse tarkkaa huolittelua. Käyttötarkoituksesta ja laudasta riippuen voi laudan eheän puolen kuitenkin oikein hyvin jättää näkyviin! Laudan pituus vaihtelee kolmesta kuuteen metriin.

Vajaasärmäiset laudat luovat vankat perusrakenteet

Vajaasärmäisen puutavaran yleisin käyttö on esimerkiksi kattolaudoitukseen, lattiaperustuksiin tai erilaisiin väliaikaisiin rakenteisiin. Se on erinomainen ja edullinen vaihtoehto rakenteisiin, jotka eivät tarvitse täydellisen tarkkaa mitoitusta ja joissa puun pintaosat eivät haittaa. Vajaasärmäistä puutavaraa on vuosisatoja käytetty pihapiirin rakennelmiin, aitoihin ja kattoihin. Niinpä vajaasärmäisestä laudasta tehdystä aidasta saa hauskan talonpoikaisen vaikutelman! Vajaasärmäisessä puutavarassa näkyvät usein selkeästi puun syyt, kuori ja oksakohdat. Toisaalta tämä voi tuoda mukavan rustiikkisen tunnelman! Taloon.comin vajaasärmäiset laudat ja lankut ovat saatavilla eri paksuuksina ja leveyksinä, mikä vain on juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivaa. Useimmissa vajaasärmäisissä laudoissamme on laatuluokitus D.

Yhdistä vajaasärmäiset Taloon.comin muihin rakennustarvikkeisiin

Rakennatko kattoa? Rakenna katon alusta vajaasärmäisestä laudasta. Esimerkiksi raakaponttilauta sopii tähän mainiosti. Päällystä katto huovalla, jonka voit tilata huopakatto-osiosta. Tilaa myös naulat kätevästi meiltä ja laita pelti- tai huopakaton alle aluskate kosteussuojaksi. Tee lattia ja kattorakenteet sekä seinät vajaasärmäisistä laudoista ja lankuista! Toimitamme tavaran Heavy Express -rahdilla nosturikuorma-autolla haluttuun osoitteeseen – sinun ei siis tarvitse huolehtia, miten saat pitkät laudat työmaallesi!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 30.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero