Villakaistat

Löydät meiltä kaikenlaiseen rakentamiseen tarvittavat, rakenteita suojaavat, vettähylkivät eristyskaistat, jotka tilaat helposti ja vaivattomasti kattavasta valikoimastamme. Eristykseen käytettävä villakaista suojaa rakenteita kylmältä. Jotta saataisiin paras mahdollinen lämmöneristys, pitää lämmöneristeen täyttää koko tila, joka on sille varattu. Siksi villakaista on erinomainen vaihtoehto! Kun nyt kerran olet päässyt vauhtiin, miksi et poikkeaisi katsomaan runsasta valikoimaamme laajemminkin ja tilaisi myös samalla kertaa joka kotiin sopivat ikkunat. Tervetuloa ostoksille!

Villakaistat edistykselliseen rakentamiseen

Laadukkaista raaka-aineista valmistetut villakaistat ovat tärkeitä rakentamisessa, koska talon hyvä eristäminen on järkevä ja pitkäaikainen ratkaisu. Meiltä löytyy luonnollisesta pellavasta valmistettua korkealaatuista huopanauhaa ja eristenauhaa, joilla saadaan aikaiseksi hyvä lämmön- ja ääneneristys. Pellava on myös hengittävä materiaali, jota voidaan käyttää esimerkiksi höylä- ja pyöröhirsissä, jotka ovat käsin veistettyjä. Huopanauha on kotimainen tuote, joka on valmistettu neulomalla. Se soveltuu parhaiten käytettäväksi, kun asennuspinnat ovat tasaiset, eikä se värjää hirttä. Valitse samalla ovet ja kattorakenteet taloosi laajasta valikoimastamme.

Taloon.com toimittaa parhaat villakaistat

Verkkokaupastamme löydät parhaat ja laadukkaimmat villakaistat näppärästi. Meiltä löytyy myös kuitukankaalla päällystetty eristyskaista, joka on sekä silikonikäsitelty että vettähylkivä. Käyttökohteena tälle villakaistalle voisi mainita sandwich-elementtien saumat, hirsien välit, yhteen liitettävien puuelementtien ja koolausten saumaeristeet sekä ovikarmien ja runkorakenteiden väliin jäävän tilan. Työn helpottamiseksi voidaan tämä eriste asennuksen ajaksi kiinnittää hakasilla elementin saumapintaan. Jotta saisit parhaan mahdollisen lämmöneristeen, tilaa valikoimastamme juuri sinun rakennukseesi sopiva tuote. Tässä vaiheessa remonttiasi sinua myös varmasti kiinnostavat valikoimissamme olevat harkot, tiilet, laastit, teräkset ja muutkin laadukkaat rakennustuotteet. Kaikki nämä tilaat järkevästi samasta osoitteesta!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero