Vohveliraudat

Vohveliraudalla loihdit sunnuntaiaamuksi tai arjen piristykseksi herkulliset vohvelit, jotka maistuvat takuulla koko perheelle. Kauniin kullan väriset tai tummemmat ja rapsakammat vohvelit syntyvät helposti vohveliraudan säädettävän termostaatin ansiosta, joten rauta paistaa vohvelit jokaiseen makuun vain napin painalluksella. Kaksoisraudalla paistat kerralla kaksi vohvelia, joten voit herkutella vaikka kaksin käsin, ja mikäli haluat keittiöösi sittenkin jotakin erikoisempaa, mikset kokeilisi meheviä belgialaisia vohveleita paistavaa vohvelirautaa tai vohvelikuppirautaa? Taloon.comin monipuolisesta valikoimasta löydät vohveliraudat jokaiseen tarkoitukseen, niin arkeen kuin juhlaankin.

Vohveliraudalla vaihtelua arkeen ja juhlaan

Perinteisenkään vohveliraudan käyttömahdollisuudet eivät suinkaan rajoitu pelkkiin vohveleihin. Raudalla valmistat myös herkulliset munakkaat ja röstiperunat ja grillaat vaikka lämpimiä leipiä. Tämä keittiön moniottelija sopii niin suolaisten kuin makeidenkin herkkujen valmistukseen ja on myös erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen, sillä useimmissa vohveliraudoissa on tarttumaton paistopinnoite. Vaihtelua vohveleihin saat erilaisilla täytteillä ja päällisillä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Suolaisilla lisäkkeillä vohveleista saa tuhdinkin aterian, jonka avulla jaksaa pitkään, kun taas erilaisilla hilloilla, marjoilla ja jäätelöillä vohveleista voi luoda niin rouhean kotitekoisen kuin hienostuneemmankin jälkiruoan. Vohvelikupeista saat puolestaan helpon ja hauskan alkupalan tai naposteltavan juhliin ja oman perheen elokuvailtoihin, sillä kupit voi täyttää niin jäätelöllä kuin suolaisillakin täytteillä.

Helppoa herkuttelua

Vohvelit ovat monipuolinen herkku, jonka valmistus onnistuu keneltä tahansa. Myös vohvelirautojen huolto ja puhdistus on vaivatonta, sillä paistaessa ruoka ei tartu kiinni tarttumattomalla pinnoitteella käsiteltyyn rautaan. Tällöin paistoon ei välttämättä tarvitse edes rasvaa, sillä taikina ei tartu kiinni pinnoitteeseen, ja vohvelistakin tulee hiukan kevyempi. Lämpötilan säätö auttaa tekemään vohveleista juuri sopivia ja merkkivalojen avulla raudasta näkee nopeasti, milloin se on käyttövalmis. Tätä helpommaksi ei maukkaan välipalan tekeminen muutu.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero