WC-mansetit

Taloon.com verkkokaupasta hankit aina laadukkaat ja kestävät osat kaikkiin asennuksiin. Valikoimamme koostuu tunnettujen valmistajien laadukkaista tuotteista. Löydät verkkokaupastamme helposti WC-mansetit ja kaikki muut LVI-tarvikkeet, kuten lattiakaivot, pesualtaat, WC-istuimet ja PVC-putket sekä paljon muuta! Katso, miten sinä voisit hyödyntää runsasta tuotevalikoimaamme omissa putkiasennuksissasi!

Laadukkaat WC-mansetit sekä muut tuotteet ja tarvikkeet WC- ja pesutiloihin

Onko WC- tai pesutila rakenteilla tai remontissa? Taloon.com verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet myös näihin sekä kaikkiin muihin kohteisiin. Valikoimastamme löydät eri kokoiset WC-mansetit, supistusmansetit, tiivisteet, WC-istuimet ja putket kaikkiin saneeraus- tai uudiskohteisiin. WC-mansettia käytetään WC-istuimen liittämiseen tiiviisti viemäriputken muhvittomaan päähän. Valikoimastamme löytyy epäkeskeisiä WC-mansetteja, jotka mahdollistavat epäkeskeisyysmitasta riippuvan sivuttaissäädön mansettia kiertämällä. Tällöin WC-istuin voidaan sijoittaa paremmin haluttuun paikkaan ja suuntaan. Tutustu tuotteisiimme ja lue, miten helppoa WC-istuimen asennus halutulle paikalle voi olla. Verkkokauppamme valikoimassa on myös laaja valikoima laadukkaita putkiasennustuotteita ja -tarvikkeita, kuten esimerkiksi erilaiset pesualtaiden ja WC-istuinten liitokset. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia tuotteita kaikkeen rakentamiseen ja saneeraukseen. Hanki WC-mansetit ja WC-istuimet Taloon.comista. Muista myös mukavat työkäsineet, joiden ansiosta homma on mukavampaa!

WC-mansetit sekä muut LVI-tarvikkeet kätevästi Taloon.comista kotiin toimitettuna

Tarjontamme ansiosta tuotteisiin tutustuminen ja materiaalien hankkiminen on mahdollisimman helppoa. Poimi oikeat tuotteet, työkalut ja tarvikkeet Taloon.comin verkkokaupasta ja lähetä tilaus matkaan jo tänään. Suurin osa tuotteistamme on saatavissa heti ja toimitus onnistuu nopeasti! Taloon.comista tilaat tuotteet näppärästi suoraan kotiin tai työmaalle, myös perille toimitettuna totta kai. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa nyt Taloon.comista!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero