OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Svealta nyt 4kk kulutonta maksuaikaa!

Aki Linnanahteen vapaa-ajanasunto remontoidaan - Katso videot ja lue mitä suosikkijuontaja kertoo projektin kulusta!

Aki Linnanahteen perheen unelmana oli viihtyisä kaupunkimökki, jossa olisi omakotitalon mukavuudet. Juuri sopiva rintamamiestalo löytyi, mutta saunatilat ja kylpyhuone tulisi rakentaa alusta asti uudelleen ja piha kaipasi terassia. Tutustu Aki Linnanahteen remonttiin suosikkijuontajan omasta näkökulmasta.

Kesäkuu 2022 | Huhtikuu 2022 | Joulukuu 2021 | Syyskuu 2021 | Heinäkuu 2021 | Kesäkuu 2021 | Toukokuu 2021

Remontti on valmis – mitä opin?

Kirjoitin vuosi sitten kesäkuussa, että tämä remontti on tarkoitus saada valmiiksi juhannukseen mennessä, kunhan kyseessä ei ole juhannus 2021. Kerroin, että olen osannut asennoitua projektiin kärsivällisyydellä, ihme ja kumma. No, en mä kyllä suoraan sanottuna ihan kaikissa käänteissä osannut. Ei tullut mieleenkään, että projekti on valmis vasta kesäkuussa 2022. Se heitto juhannuksesta oli tarkoitettu vitsiksi.

”Olisitko lähtenyt tähän, jos olisit tiennyt mitä se vaatii”, kysyi kaverini tässä taannoin. En osannut sanoa. Nyt kun kaikki on valmista ja näen ammattilaisten työn tuloksen, on helppo vastata, että olisin. Niin toimii ihmismieli. Muistot armeijasta tuppaavat saamaan pumpulisen kehyksen, kun varusmiespalvelus on ohi. Sateinen festariviikonloppu alkaa kääntyä aurinkoiseksi, kun läpimärät vaatteet on kuivattu ja flunssakuume selätetty. Onneksi näin. Eihän tästä elämästä muuten mitään tulisi.

Aki Linnanahde - Valmis terassi
Aki Linnanahde - Valmis sauna

Olen tässä päiväkirjassa kertonut projektin eri vaiheista. Itselleni henkisesti raskain hetki oli viime heinäkuussa, kun lomamatkan jälkeen tajusin, että rintamiestaloni piha on kuin Turun Toriparkin työmaa. Kaivuri kaivoi ja kuorma-auto kuljetti tontilta maata pois. Sitä lähti yhteensä 35 kuormallista. Kukaan ei pystynyt näkemään tätä etukäteen. Istuin moneen kertaa helmitaulu kädessä ja laskin mitä tämä kaikki tulee maksamaan.

Tullaan valintoihin. Mihin rahaa haluaa käyttää, mistä sitä säästää ja ylipäänsä mitä elämässään arvottaa? Joku tykkää matkustella, juhlia tai veneillä. Minulle asuminen on aina ollut tärkeää. Remontoidulle mökille on mukava tulla myös marraskuun pimeään aikaan ja siitä nauttii koko iso perheeni. Koen, että yhdessäolo antaa minulle jotain sellaista mitä ei oikein voi edes mitata rahassa. Ymmärrän myös, että kaikilla ei ole mahdollisuutta edes haaveilla näin mittavista remonteista. Olen tehnyt paljon töitä ja ollut onnekas.

Toivottavasti tästä blogista ja YouTubesta löytyvistä videoista on ollut apua remontteja suunnitteleville. Ehkäpä olet osannut budjetoida järkevästi, tai ainakin miettiä vielä kerran, mitä kaikkea voi tulla eteen. Toivottavasti olet saanut hyviä oivalluksia tai vinkkejä myös pienempiin remontteihin. Uusi terassi tai vaikkapa kaunis pihavalaistus antavat paljon laatua hektiseen elämään pienemmälläkin budjetilla. Pelkkä tapetin vaihtaminenkin piristää.

Aki Linnanahde - Valmis terassi
Aki Linnanahde - Valmis terassi

Todennäköisesti moni teistä lukijoista on minua huomattavasti taitavampi käsistään. Minulle ei sitä taitoa ole suotu. En ala neuvoa itseäni osaavampia, mutta ajattelin heittää tähän lopuksi muutaman asian, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelee remonttia.

  1. Mitä useampi käsipari, sitä nopeammin asiat etenevät ja palkkaa saavat ammattilaiset voivat keskittyä olennaiseen. Jokainen osaa kasata kuorman sorttiasemalle tai liikuttaa tontilla tavaroita paikasta toiseen. Siihen pystyin minäkin. Meidän projektissa ovat auttaneet vaimoni ja anoppini lisäksi myös lapset ja heidän puolisonsa.
  2. Käytä ammattilaisia. Huonosti tehty työ vie suurella todennäköisyydellä vielä enemmän aikaa ja rahaa. Arvostan suuresti kaikkia niitä oman alansa eksperttejä, jotka ovat antaneet tähän meidän projektiin oman työpanoksensa. Laatat ovat suorassa, sähköjä ei ole viritelty miten sattuu ja koko talon perusta on tehty huolella.
  3. Panosta tavarantoimittajaan. Luotettava tavarantoimittaja ei syö muilta työvaiheilta aikaa, kun tilattu tavara tulee ajoissa ja kuormassa tulee mitä pitikin.
  4. Varaudu, että remontissa voi tulla yllätyksiä. Jokin paperilla hyvältä näyttänyt asia ei ehkä menekään suunnitellusti, tai kuten meillä, mukaan tuleekin muutama ylimääräinen työvaihe. Pidä lähellä paperipussi mihin hengitellä, jos kapuloita tulee rattaisiin.
  5. Jos olet kuten minä, pysy pois jaloista ja tee itsestäsi mahdollisimman huomaamaton. Jos taas olet itse kädentaitoinen, älä päästä meikäläisen kaltaisia amatöörejä tuskailemaan työmaalle.
Aki Linnanahde - Valmis terassi

Taidan soittaa kaverilleni ja vastata kysymykseen. Kyllä mä olisin tähän lähtenyt, vaikka kaikki olisikin ollut tiedossa etukäteen.

Tästä paikasta tuli meidän perheelle erityinen vuosikymmeniksi. Samalla opin, että kaikkea ei voi ennalta käsikirjoittaa.

Terveisin Aki


Ristus mikä remontti –
Onneksi on ammattilaiset

Monen arvion mukaan Suomessa on yli kolme miljoonaa saunaa. Onnellisena ja ylpeänä voin kertoa, että olemme juuri kaunistaneet tilastoa. Se on nimittäin meidän torpan sauna (VIHDOIN) valmis.

Ristus mikä reissu, sanoi Krista Kososen esittämä Putous-hahmo Kristoffer Taxfree Putouksessa. Ristus mikä remontti sanon minä, yhdeksän vuotta myöhemmin. Remonttipäiväkirjasta voit lukea erilaisista vaiheista remontin aikana. Keskityn tässä tekstissä enemmänkin esittelemään valmista saunaamme, josta muuten tuli todella hyvä.

Aki Linnanahde - Remontti
Aki Linnanahde - Remontti

Mullahan on sellainen kumma ominaisuus, että en pysty näkemään asiaa visuaalisesti silmissäni ennen kuin se on valmis. Jostain syystä se vain on näin. Olen kirjoittanut tähän mennessä kaksi kirjaa (JERE, Vilhunen) ja pystyin hyvin pian ensimmäisten keskustelujen jälkeen suurin piirtein näkemään miten tarina kulkee ja mihin se kirjani osalta päättyy. Vaan annas olla, kun pitäisi kuvitella Grohen suihkut tai Pukkilan laatat pesutilassa. Ei onnistu. En vain näe. Näen vain ja ainoastaan sen mitä juuri sillä hetkellä on silmien edessä. Juuri siksi en ole liiemmin remontin alla olevassa tilassa käynytkään.

Olin toki valitsemassa tarvikkeita, mutta niissäkin keskusteluissa luotin vaimooni, ammatikseen sisustuksia tekevään Anneen ja tavarantoimittajiin. Jos olen jotain tähän 43 vuoden ikään mennessä oppinut, niin sen, että en lähde päsmäröimään sinne mistä en hevonkukkuakaan ymmärrä. Juuri siksi pesutilasta tuli suorastaan upea. Loppuvaiheessa sisustamista opiskeleva tyttäreni oli vielä mukana suunnittelussa ja hänen silmänjälkeään pääsee ihailemaan erityisesti kodinhoitohuoneessa, josta tuli paitsi toimiva, myös viihtyisä. Pesukone sinne pitää vielä ostaa.

Aki Linnanahde - Remontti

Saunan puolella taas minua fiksummat tekivät lauderatkaisun, jossa heti löylyn puolelle astuttaessa noustaan ylös lauteille. Mulle oli tärkeää, että iso ikkuna hyödynnetään. Olisin itse laittanut lasiovenkin saunan ja vilvoitteluhuoneen väliin, mutta Anne torppasi ajatuksen. Hyvä niin. Nyt sauna on tunnelmallisempi ja jotenkin yhtenäisempi.

Tosiaan, pesuhuoneen ja löylyn väliin jäi vilvoittelutila, jonne pääse kulkemaan myös ulkoa. Siitä tulee sopivasti mökkisaunan tunnelma, vaikka kovilla pakkasilla pesulle pääsee myös sisätilojen kautta. Pidän erityisesti tiiliseinästä, joka jätettiin näkyviin.

Kuvaan kevään aikana täältä vielä videota, niin näette paremmin mitä syntyi. Tarkoitus on kuvata videota myös ulkoa terassin puolelta, kunhan vain nämä yöpakkaset loppuisivat, että pääsisimme viimeistelemään ulkotyöt. Tai siis enhän minä mitään viimeistele. Pysyn pois jaloista ja luotan ammattilaisiin, kuten tähänkin asti.

Ristus mitä ammattilaisia!

Terveisin Aki


Joulukuun terveiset - Hei me koolataan!

Oletan, että moni teistäkin listaa meidän perheemme tapaan asuntoa tai mökkiä etsiessään asioita, jotka kohteesta pitää ehdottomasti löytyä. Meidän kohdalla lista oli melko lyhyt: oma piha, riittävästi tilaa myös vieraille, sekä sauna. Ei pitäisi olla ihan mahdoton juttu, paitsi että ihastuimme taloon, jossa ei ollut saunaa.

Mieti nyt. Vapaa-ajan käyttöön tuleva mökki, jossa ei ole saunaa. Näytä yksikin suomalainen, joka ei sauno lomallaan, niin minä näytän maalarin, joka ei… käyttäisi maalia.

Siitä saunastahan tämä kaikki oikeastaan alkoi. Ensimmäinen vaihtoehtomme oli pistää pystyyn pieni tunnelmallinen pihasauna. Taloon.comin sivulta löytyy kivoja pihasaunoja fiksuun hintaan, eikä pystyttäminen edes vie valtavan paljon aikaa. Siellä takapihan perällä se meidänkin sauna olisi jo puoli vuotta nököttänyt, jos tontilla olisi ollut vielä rakennusoikeutta sen pystyttämiseksi. Eipä ollut.

Aki Linnanahde - Remontti

Otimme käyttöön vaihtoehdon B, jonka tiesimme huomattavasti hitaammaksi ja kalliimmaksi, mutta toisaalta mukavammaksi ajatellen ympärivuotista käyttöä. Päätimme rakentaa saunan talomme kellarikerrokseen. Kuten aiemmin olen jo kertonut, homma lähti rukkasesta.

Ensin jouduimme tekemään kuukausia kestäneen todella ison ja hitaan kaivuutyön. Ja kun kerran pihastamme tuli pienimuotoinen Turun Toriparkin työmaan, päätimme sitten laittaa samalla koko talotekniikan uusiksi. Taloon vaihdettiin sähkökeskukset, ilmastointimies asensi ilmastointikoneen alakerran ilmanvaihdon parantamiseksi ja sen lisäksi putkiporukka on purkanut koko vanhan putkiston ja asentanut tilalle kokonaan uuden.

Kesän helteet ja syksyn putoavat lehdet ovatkin jo vaihtuneet koviin pakkasiin. Turussa on ollut joulukuun alussa ihan sika kylmä, jopa silleen Lapinmiehen lämpömittarilla mitattuna. Koko työporukasta - johon siis vaimo ja anoppi kuuluvat – huomaa, että uutta intoa tuli heti kun vihdoin sai käydä kiinni sisähommiin ja nimenomaan rakentamiseen, sen jossain kohtaa loputtomalta tuntuvat purkamisen ja kaivamisen jälkeen.

Aki Linnanahde - Remontti
Aki Linnanahde - Remontti

Kirvesmiehemme Keijo valitsi Weberin asiantuntijan kanssa tuotteet, joilla seiniä on tasoitettu ja lattiaa valettu. Samalla kun pinnat saivat ylleen tasoitteita, eristeitä ja koolauksia, intoili vaimoni vanhan tasoitteen alta löytyneistä punatiilistä, joita hellästi on naputeltu esiin tulevan pukuhuoneen sisäseinistä.

Ensimmäisiin löylyihin ei enää ole valtavan pitkä aika. Tulee varmaan itku, kun kuulen ensimmäistä kertaa kiukaan sihahtavan sinne heitetyn vesikauhan jälkeen ja näen löylyhuoneen ikkunasta talvisen maiseman. Sen verran kovilla on ollut kirvesmies, että en yllättyisi, vaikka kyynel tulisi silmään häneltäkin. Saunamme on aina lämmin tätä kovaa ammattilaista varten.

Aki Linnanahde - Remontti
Aki Linnanahde - Remontti
Aki Linnanahde - Remontti

Pihan puolellakin hommat on saatu hyvään kuntoon. Eglon upeat ulkovalaisimet luovat kauniin tunnelman vuoden pimeimpään aikaan ja antavat myös turvaa ulkona liikkumiseen liukkailla keleillä. Majakiven liuskekivet tekevät pihasta huolitellun näköisen ja tietenkin Aresson poreallas antaa mukavan rentoutuksen kipakan pakkasen keskellä.

Aina puhutaan oman pihan merkityksestä kesällä, mutta kyllä se viihtyisä piha muuten rentouttaa myös talvella. Ja eikös se niin ole, että tämä on juuri se aika vuodesta, kun pitää rentoutua?

Oikein hyvää joulun aikaa teille kaikille!

Terveisin Aki


Syyskuisia terveisiä - Paisti kääntyi

Eräällä entisellä pomollani oli tapana sanoa, että paisti on kääntynyt. Jos ymmärsin sanonnan oikein, sillä tarkoitettiin hetkeä, kun alettiin mennä kohti parempaa. Esimerkiksi joulukuussa, kun olemme sukeltaneet pimeimpään mörön ahteriin, voi todeta päivän lähtiessä pidentymään, että paisti on kääntynyt. Se pitenee hitaasti, mutta kuitenkin joka päivä valoa tulee hieman lisää. Sama ajattelu sopii myös tähän meikäläisen remonttiin.

Heinäkuun kuvailin, minkälaisia yllätyksiä olemme kohdanneet. Mieti. Tontilta on kuljetettu kesän aikana 35 kuorma-autollista maata pois. Voin kertoa, että työmiehillä on hiki virrannut, kun iso osa duunista on tehty lapiovoimin hartiapankilla. Kiitos myös vaimolle ja anopille avusta. Etenkin talon sisällä on ollut kohtalaisen lämpimät olosuhteet kaivaa tulevaan sauna- ja pesutilaan lisää syvyyttä.

Aki Linnanahde - Remontti lattiavalu

Olen huomannut, että työporukallakin on alkanut näkyä vähän enemmän hymyä, kun raskas ja pitkä purkuvaihe on vihdoin ohi ja uutta uljaampaa syntyy nyt hyvää vauhtia. Putkimies kävi vetämässä viemärit ja viikko takaperin tulevaan sauna- ja pesutilaan tehtiin valu. Meinasi tulla itku, kun tajusin, että tää tosiaan valmistuu vielä joskus, vaikka valun kuivumista pitääkin odotella rauhassa pari kuukautta.

Sillä välin voi kuitenkin tehdä pihan puolella hommia. Itseasiassa etupihan terassi on jo valmis. Kokonaisuudesta tuli todella upea ja se palvelee mainiosti perhettämme jo tänä syksynä. Tyylikkään kokonaisuuden kruunaavat Eglon ulkovalaisimet. Parhaillaan työnalla on takaterassille johtavat portaat, jonka jälkeen syntyy itse terassi. Kieltämättä parhaat terassikelit ovat jo takanapäin, mutta kevät tulee äkkiä ja voin kertoa, että aion ottaa silloin kaiken ilon irti.

Aki Linnanahde - Remontti lattiavalu
Aki Linnanahde - Terassi

Luulen, että on järkevämpi julkaista videota vasta ensi vuoden puolella, kun ollaan saatu sisähommat valmiiksi. Pihalta teen videon ensi keväänä, kun kaikki on varmasti kunnossa. Tulen kuitenkin tänne sivulle päivittämään remontin kuulumisia läpi syksyn.

Jos olet samassa tilanteessa, niin kovasti tsemppiä syksyyn. Muista tsekata, että pihan valaisimet ovat kunnossa. Se on jo turvallisuustekijäkin pimeinä syysiltoina, eikä nää aamutkaan enää niin valoisia ole ainakaan radioaamun tekijän vinkkelistä katsottuna.

Terveisin Aki


Haasteita heinäkuussa - Lue tämä tai talostasi voi tulla Vekkula

Toivottavasti olette ehtineet nauttia mökeistänne tai kotipihoistanne. Aurinkoa on ollut kuin Andaluciassa ja jokainen siellä kuumimpaan aikaan matkannut tietää mitä silloin pitää tehdä – ei mitään. Viihtyisä piha, aurinkotuoli ja kylmä juoma on ainoa oikea aktiviteetti kuumimpaan helleaikaan myös Suomessa. Tietenkin monen pihalta löytyy nykyään myös uima-allas, joka viilentää kivasti. Vielä muuten ehtii laittaa pihaa kuntoon. Kesä ei todellakaan ole ohi. Mamba sanoisi… No, kyllä te tiedätte.

Oma mökkiprojektini on sanalla sanoen vaiheessa. Joku on joskus sanonut, että vanhan korjaaminen on huomattavasti hankalampaa kuin uuden rakentaminen. Nyt ymmärrän miksi. Täytyy antaa kaikille projektissa mukana oleville työmiehille jo tässä kohtaa iso kiitos tehdystä työstä, vieläpä poikkeuksellinen kuumissa olosuhteissa. Yllätyksiä on nimittäin tullut vastaan. Tarkoituksemme on tehdä kellarikerrokseen sauna, mutta ennen sitä pitää kaivaa lisää syvyyttä. Sehän ei muuten ole ihan nopea homma. Jos olet suunnitellut samaa, niin lue ensin tarkasti mitä kirjoitan.

Kukaan ei tietenkään halua, että tästä mökistä tulee Linnanmäen Vekkula, jos muistat sen hullunkurisen talon, jossa oli vinot lattiat ja heiluvat huoneet. Vekkuloitumisen ehkäisemiseksi vastaava rakennusmestarimme teki omalla osaamisellaan tarkat laskelmat, miten koko homma pitää tehdä. Hyvä. Tähän asti ei yllätyksiä. Kaivaminen tapahtuu siten, että välillä kaivetaan sisältä, sitten taas ulkopuolelta tuetaan pätkä talon sokkelia, jonka jälkeen taas piikataan lattiaa auki ja kaivetaan lisää.

Aki Linnanahde - Mökkiremontti kellari
Aki Linnanahde - Mökkiremontti terassi

Sitä ei kuitenkaan voinut paraskaan insinööri tai maapohjatutkimus tietää, että talon väliseiniä ja perustaa kannattelivat isot kivet, jotka pitää etanadynamiitilla posauttaa yksi kerrallaan pois. Kuriositettina mainittakoon, että vanhan lattian raudoituksena toimi hetekan pohja. Voin kertoa, ei toimi enää jatkossa. Ja siis ymmärrän, että kun talomme on rakennettu vuonna 1947, on ymmärrys rakentamisesta ollut erilaista kuin tänä päivänä. Niin ikään pitää ymmärtää, että tuolloin maatamme on rakennettu sotavuosien jälkeen ja ajat ovat olleet hyvin haastavia taloudellisesti.

Mainittu ”tukikivien” posauttelu on luonnollisesti hidastanut projektia ja niistä johtuen myös liikkumavara sisätilojen kaivamisessa on entistä vähäisempi, kun talon tukemisen kanssa pitää olla tarkkana. Ja koska näin, ei takapihan terassia ole voitu vielä edes aloittaa.

Kaikesta huolimatta etupihan puolelle on jo syntynyt Centin laudoista terassia, jossa etenkin aamukahvin nauttiminen on mukavaa auringon lämmittäessä juuri aamupäivällä. Terassi on todella suojaisessa paikassa, mistä johtuen siinä on auringon paistaessa yllättävän lämmintä jo varhain keväällä. Tulemme takuulla nauttimaan siinä vielä monta pääsisäistä ja vappua.

Takapihan puolelle saatiin sentään jo alkukesästä toimintaan Aresson upea poreamme. Sen sijaan muu terassi siihen ympärille valmistunee vasta elokuussa. Myönnän, että kärsimättömänä luonteena tämä edellä kertomani ei ole ollut meikäläiselle ihan helppoa, mutta varmaankin opettavaista. Tärkeintä on tietenkin, että iso remontti tulee huolella tehdyksi. Vielä koittaa se päivä, kun kaikki on valmista ja voi vain nauttia.

Uutta videota puskee vielä tänä kesänä ja kun sauna alkaa valmistua, sieltäkin tulee videota.
Sitä ennen mukavaa kesän jatkoa kaikille. Tsemppiä teille omiin projekteihin!


Mitä Akin mökillä on puuhailtu kesäkuussa?

Moi! Oletko huomannut, että juhannus on jo ovella? En halua luoda mitään paineita, mutta jos sulla oli tarkoitus laittaa piha kuntoon ennen kuin lippu nousee salkoon, niin kohta varmaan kannattaa alkaa hommiin.

Aki Linnanahde - Mökkiremontti sauna

Mun mökillä aikataulu on ollut alusta asti realistinen. Tarkoitus on saada kaikki valmiiksi juhannukseen mennessä, kunhan ei puhuta juhannuksesta 2021. Olen monessa asiassa kärsimätön, mutta tässä remontissa olen ihme ja kumma osannut asennoitua hommiin niiden vaatimalla kärsivällisyydellä. Hitaasti hyvä tulee!

Kieltämättä fiiliksiä nostaa, kun Centin laadukkaasta lautatavarasta alkaa syntyä terassia. Täytyy antaa isot kiitokset luotettavasta ensiluokkaisesta palvelusta Centin jengille. Heinäkuun videolla näet, mitä Keijo ja hänen avukseen saapunut Pasi ovat saaneet aikaan.

Uusimmalla videolla laitettiin Taloon.comin erinomaisen Asennuspalvelun avulla laadukas Aresso-ulkoporeallas kukkumaan. Minulle valintaan vaikutti upean ulkonäön lisäksi tieto, jonka mukaan Aresso-altaissa ei historian aikana ole ollut ainuttakaan rakenteellista vikaa, joka olisi aiheuttanut vuodon. Uskomatonta, mutta näin on! Altaille tehdään täydellinen vesitesti ennen toimitusta Suomeen. Kyllä kelpaa köllötellä altaan pitkillä makuupaikoilla!

Tsekkaa videot, niin näet miten hommat etenee!
Terveisin Aki


Terveiset Akilta ja tilannepäivitys toukokuulta

Moikka! En taida olla ainoa, jolla on terassihommat menossa? Toivottavasti sinä olet jo vähän pidemmällä. Meillä näyttää nyt tältä. Halusimme tehdä yhdellä kertaa myös taloa ympäröivät salaojat kuntoon ja siksi kaivuri on pistänyt hetkeksi aikaa pihan mullin mallin.

Rankat vesisateet Turun suunnalla eivät ole varsinaisesti auttaneet projektissa. Onneksi kaivuriukkojen kanssa yhteistyö toimii, samoin kuin Taloon.comin asiantuntevan ja ystävällisen porukan kanssa. Seuraavaksi kaivurit kaivat pihalle terassin pohjan, sekä paikan upealle Aresso-ulkoporealtaalle. Odotan innolla, että pääsen siihen katsomaan ilta-aurinkoa ja niin taitaa odottaa perhekin.

Ikä tuo viisautta, sanotaan. Ainakin iän myötä oppii ymmärtämään oman rajallisuutensa. Esimerkiksi sen, että en osaisi ikinä asentaa ulkoporeallasta ilman asiantuntijoita. Niinpä otin avuksi Asennuspalvelun.

Tsemppiä myös sun remontteihin!
Terveisin Aki

Aki Linnanahde - Mökkiremontti

Akin remontissa mukana:

Asennuspalvelu Pukkila Grohe Cent Aresso Kekkilä Kaskipuu Mondex Majakivi Stala Hietakari GrillSymbol Eglo Gardena Weber Unidrain S-Bar
TILAA UUTISKIRJE JA SAAT 10 € ALENNUSKOODIN

Alennuskoodi on voimassa yli 100 € tilauksille. Jatkossa saat ajankohtaiset kampanjat ja erikoistarjoukset suoraan sähköpostiisi.
Saman saat kalliimmalla muualta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero