Black Friday Outlet! Kampanja-aikaa jäljellä:

Taloon.comin How To asenusvideot by Biisonimafia

How To -asennusvideot By Biisonimafia

Taloon.comin ja Biisonimafian yhteistyön tuloksena on sarja How To -asennusvideoita, joissa Biisonimafian rautaiset ammattilaiset opastavat, ohjeistavat ja neuvovat miten asennat Taloon.comista ostamasi tuotteen helposti ja turvallisesti. Saat vinkkejä ammattilaisen opastuksella myös siihen mitä ei missään nimessä kannata tehdä.

Ota sivu seurantaan!

Jakso 43 - Testissä Toro-lumilinko

Kohta se taas yllättää, talvi nimittäin. Lunta tulee taivaan täydeltä ja inspiraatio pihan kolaamiseen on nollassa. Toron lumilinko helpottaa urakkaa! 19,8 metrin heittoetäisyys takaa sen, että oman pihan lumet siirtyvät lennossa kauas - poissa silmistä, poissa mielestä. Videolla näytetään kuinka lumilinko otetaan käyttöön ja kuinka lumilinkoa käytetään. Mutta mitäs sitten kun lumihanki on päässyt kasvamaan vyötärölle asti ja auto hautautunut lumen alle, riittääkö Torossa teho siihen?

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Toro

Jakso 42 - Testissä Bjelin-kovapuulattia

Remontin edetessä moni pohtii sisustusvalintoja, ja varsinkin lattian suhteen on nykyään paljon eri vaihtoehtoja. On laminaattia, parkettia, muovimattoa, korkkilattiaa ja vinyylilattiaa - ja nyt uutena Bjelinin kovapuulattia. Mutta mikä on kovapuulattia? Entä kestääkö se kahvakuulatreenit tai koiran iltarallit naarmuuntumatta? Se selviää videon katsomalla!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Bjelin

Jakso 41 - Asennetaan Airam SmartHome älyvaloja

Syksyn tullessa illat pimenevät, ja valon tarve kotona kasvaa. Airam Smart Home lamppu on tavallinen led lamppu, jossa on älyominaisuus ja jota voi kontrolloida kännykkään asennettavan sovelluksen kautta. Lamppua voi himmentää, värilämpötilaa ja sävyä säätää sekä ajastaa käyttöönottoa. Katso videolta mitä kaikkea lampulla voi tehdä!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Airam

Jakso 40 - Grohen piiloasennettava suihku

Oletko aina ihaillut asuntomessutalojen upeita, eleettömiä suihkutiloja? Tai vaihtoehtoisesti kiroillut kotona suihkun rumia putkia? Grohen seinän sisälle piiloasennettavat suihkut sopivat muihinkin kohteisiin kuin vain asuntomessuille. Videolla vastataan myös siihen kaikkein kysytyimpään kysymykseen: mitä sitten jos putket hajoaa seinän sisään piiloasennetussa suihkussa?

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Grohe

Jakso 39 - Näin teet kodistasi älykkään

Kuvittele, että olet kotimatkalla mökiltä kotiin ja muistat, että nyt unohtui kyllä valot, lämmöt, kahvinkeitin ja sauna päälle ja takapenkiltäkin uupuu jotain olellista, taisivat lapsetkin unohtua uimaan mökkirantaan. Schneiderin Wiser-älykotiratkaisun avulla voit tarkistaa etänä kännykän kautta, mitkä laitteet ovat unohtuneet päälle ja sammuttaa ne - tai tsekata että vieläkö ne lapset ovat tallella mökillä.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Schneider Electric

Jakso 38 - Asennetaan MullToa kompostoiva kuivakäymälä

Mökkikausi on kuumimmillaan ja varmasti jokaisella on joku pieni remonttikohde mielessä. Mulltoa kompostoiva wc on siisti, vedetön vaihtoehto sisävessalle mökille. Tarvitset vain sähköä ja wc on käytössäsi! Katso videolta vinkit asentamiseen ja käyttöön. Tämä kompostikäymälä sopii niin sisätiloihin moderneihin mökkeihin kuin ulkohuusseihin. Asennuspaikassa vain mielikuvitus on rajana!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Mulltoa

Jakso 37 - Lattialämmityslevyn asentaminen

Lattialämmityslevy Tycroc UHP on kehitetty lattialämmityksen asennuksen yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi. Levyjen avulla lattialämmityksen asentaminen on niin nopeaa, että et tarvitse edes lastenvahtia illaksi vaan valmista tulee koulupäivän aikana! Lisäksi Tycroc lattialämmityslevyissä on hyvä äänieristys - ei haittaa vaikka yläkerran asukilla olisikin vähän painavampi askellus. Mutta mites eristävyys? Se selviää videolta!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Tycroc

Jakso 36 - Rakennetaan moderni leikkimökki elementeistä

Tässä jaksossa rakennetaan leikkimökki Palmakon elementeistä. Tämä moderni leikkimökki on helppo asentaa ja sisustaa mieleisekseen - ja mikä parasta, lasten on turvallista leikkiä tässä mökissä ilman pelkoa siitä että sormet jäisivät oven saranoiden väliin. Tämä asennusta vaille valmis leikkimökki kasaantuu näppärästi paikoilleen ilman sen suurempaa arkkitehdin koulutusta - nappaa videolta vinkit asennukseen!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Palmako

Jakso 35 - Asennetaan moottoroitu markiisi

Oletko pohtinut aurinkosuojaa terassille? Terassimarkiisi on siihen oiva keksintö! Tamarin mittatilausmarkiisin asentaminen on todella helppoa, ja markiiseja saa niin valmiissa mitoissa kuin mittatilauksena juuri sinun terassillesi sopivan kokoisina. Markiiisi tuo suojaa paahteiselle terassille, suojaa pieneltä sateelta ja viimeistelee terassin ilmeen. Tällä videolla Janne neuvoo kuinka markiisi asentaan, testaa markiisin vedenkestävyyttä ja tuulimoottorin herkkyyttä. Mutta miten lehtipuhallin liittyy tähän kaikkeen?

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Tamar-markiisi

Jakso 34 - Asennetaan hyönteissuojaovet

Kesä ja kärpäset, tuttu yhdistelmä. Ei-toivotuista vieraista pääsee näppärästi eroon asentamalla hyönteisverkon oveen - tosin ihan kaikkiin vieraisiin tämäkään ei toimi! Tällä How To-videolla Janne asentaa ja testaa kahta erilaista Solar Kaihdinten hyönteissuojaovea, SR2 ja Solar Rulla XL. Videolla saat vinkit kuinka hyttysverkot asennetaan ja kuinka valita oikeanlainen hyttyssuoja.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Solar-kaihdin

Jakso 33 - Asennetaan kauko-ohjattava Harvian kiuas

Oletko ikinä ajatellut että olisipa kiva jos saunan voisi käynnistää etänä? Nyt se on mahdollista! Harvian uusi Xenio WiFi ohjauskeskus mahdollistaa kiukaan ohjauksen kännykällä - vaikka lenkiltä tai kotisohvalta! Kiukaan etäohjaus on arjen luksusta, johon kannattaa satsata. Videolla neuvotaan mitä tarvitset kiukaan ja ohjauspaneelin lisäksi kiukaan etäkäyttöä varten - ja samalla Janne tottakai testaa etäkäyttöä mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Harvia

Jakso 32 - Asennetaan S-Bar kylmäjuoma-automaatti saunaan

Olisipa helppoa jos kesken saunomisen ei tarvitsisi nousta lauteilta hakemaan kylmää juomaa, vai mitä? Nyt se on mahdollista! Tässä jaksossa tutustutaan S-bar lauteisiin asennettavaan kylmäjuoma-automaattiin sekä S-bar penkkiin. Janne hyppää oppipojan rooliin, kun asentamisen hoitaa legendaarinen Jorma Piisinen.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

S-bar

Jakso 31 - Testissä Sovella-hyllyjärjestelmä

Vuoden 2021 ensimmäisessä How To -videossa tutustutaan kotimaiseen Sovella-säilytysjärjestelmään. Videolla kerrotaan, kuinka vaatehuoneen säilytystilasta saadaan toimiva muuntuvien ja monikäyttöisten Sovella-tuotteiden avulla. Janne saa asennusavukseen Sovellan Minnan, joka antaa myös niksejä siihen kuinka valmiista Sovellan hyllyjärjestelmästä muokataan sopiva jokaiseen elämäntilanteeseen - niin lapsiperhearkeen kuin aktiiviselle urheilijaperheelle.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Sovella

Jakso 30 - Hietakari-suihkunurkan asennus

Vuoden 2020 viimeisessä How To-videossa Janne asentaa todella tyylikkään Hietakari Bläk-sarjan Tokyo 888 suihkunurkan! Musta on aina muodissa, sen tietää Jannekin. Tämä suihkunurkka sopii myös pieneen kylpyhuoneeseen, ja on helppo asentaa.

How To videot jäävät joulutauolle, ja palaamme jälleen ensi vuoden puolella uusin jaksoin ja uusin kujein. Siihen saakka, muista katsella kaikki aikaisemmat jaksot tältä vuodelta ja kerro meille mikä oli suosikkisi! Nähdään seuraavassa videossa, se on morjens!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Hietakari

Jakso 29 - Testissä Bosch-linjalaser ja -rakenneilmaisin

Janne päästää sisäisen jedinsä valloilleen lasereiden kanssa. Tai ainakin melkein... Tässä jaksossa nimittäin tutustutaan Boschin erilaisiin lasereihin - testissä mm. linjalaser, laseretäisyysmittari, ristilinjalaser ja kunkkuna vielä rakenneilmaisin. Näiden avulla saa helposti taulun kiinnitettyä seinälle suoraan!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Bosch

Jakso 28 - Testissä Jämpti-koiratarha

Jannen piharakentaminen on edennyt siihen pisteeseen, että koiratkin vaativat jo omaa rauhaa ja tilaa - joten tässä How to-videossa pystytetään Jämptin koiratarha! Koiratarha elementit ovat helppoja pystyttää, ja pitävät isomman ja hieman karkailuhaluisemmankin koiran (tai Jannen) aitojen sisäpuolella tiiviisti.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Jämpti

Jakso 27 - Temal-allaskaapin asennus

Tässä jaksossa tutustutaan Temalin kylpyhuonekalusteisiin - videon päätähtenä allaspoika Jannen kanssa on Temalin allaskaappi sekä peilikaappi valolla. Allaskaapin ja peilikaapin asennus on todella helppoa - tämän videon katsottuasi osaat tehdä sen myös itse! Kotimaiset kylpyhuonekalusteet: Stella-allaskaluste ja Highlight-peilikaappi on suunniteltu suomalaiseen kylpyhuoneeseen.

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Temal

Jakso 26 - Thermal Plus -infrapunaterassilämmitin testissä

Terassikausi jatkuu pitkälle syksyyn, kun Janne asentaa terassilämmittimiä pitkin pihaa! Mitä eroa on infrapunalämmittimellä ja kvartsilämmittimellä? Miten terassilämmitin kannattaa asentaa? Ja kaikista tärkein: pystyykö terassilämmittimellä paistamaan makkarat?

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Thermal Plus

Jakso 25 - Järnvikin ruuvipaalut testissä

Tässä jaksossa Janne opastaa ruuvipaalun asennuksessa. Jaksossa käydään läpi erilaisia kiinnikkeitä, minkälaiset perustukset ruuvipaalun käyttö vaatii sekä itse ruuvipaalujen asennus. Samalla testataan ruuvipaalun kestävyys: kumpi taipuu ensin, ruuvipaalu vai farmariauto?

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Järnvik

Jakso 24 - Asennetaan Pikkunat

Syksyn tullessa tekee mieli suojautua tuulelta ja sateelta myös terassilla. Tulevissa How To-videoissa esitellään muutama tuote, joiden avulla terassikautta voi pidentää myöhäiseen syksyyn saakka! Ensimmäisenä tuotteena tutustutaan Pikkunaan - eli pehmeään ikkunaan. Tässä on oikein näppärä vaihtoehto perinteiselle lasitukselle! Tämä tuulisuoja terassille on helpompi ja nopeampi asentaa kuin perinteinen lasitus. Mikä ihme siis on uutuustuote Pikkuna? Katsomalla videon se selviää!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Pikkuna

Jakso 23 - Testissä Boschin tarkastuskamera ja lasermitta

Kyllähän miehellä leluja pitää olla, vai mitä? Jannelle iski Joulu etukäteen, kun hän pääsee testaamaan Boschin uusia mittalaitteita ja lasereita. Tarkastuskamera, lämpötilatunnistin, kosteusmittari ja laseretäisyysmittari saavat pääroolin tässä How To-jaksossa, ja myöhemmin ilmestyvässä toisessa jaksossa Janne saa käsiinsä vielä lisää erilaisia mittalaitteita - pysy siis kanavalla!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Bosch

Jakso 22 - Suomipiipunhatun asennus

Tässä jaksossa Janne kiipeää jälleen katolle ja asentaa piipunhatun rantasaunaan. Suomipiipunhattu on helppo asentaa itse - Janne neuvoo kuinka piipusta otetaan mitat ja miten piipunhattu asennetaan paikoilleen vain parin työkalun avulla!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Suomipiipunhattu

Jakso 21 - Innolux kirkasvalohoitoa

Syksyn How To-videot potkaistaan käyntiin valoisissa merkeissä! Tässä jaksossa on mukana Innolux ja kirkasvalolamput. Janne tutustuu kirkasvalohoitoon ja testaa myöskin punavaloa. Mitä on kirkasvalohoito? Entä mitä hyötyjä punavalohoidosta on keholle? Kaamosmasennus saa kyytiä, kun Janne pääsee testailemaan Innoluxin kirkasvalolamppuja!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Innolux

Jakso 20 - Traeger-pellettigrillit testissä

Tässä kesän viimeisessä How To-videossa keskitytään jälleen parhaimpaan kesäaktiviteettiin eli grillaamiseen! Tällä kertaa Jannella on testissä Traegerin pellettigrilli sekä pieni ja pippurinen Ranger pellettigrilli, jonka voi napata vaikka matkalle mukaan! Mitähän kivaa tänään grillataan?

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Traeger

Jakso 19 - Siirtonurmen asennus

How to -videoissa jatketaan kesäistä teemaa, kun Janne pääsee asentamaan Finnurmen siirtonurmea upeisiin maisemiin. Mitä pohjatöitä siirtonurmen asentaminen vaatii? Entä millaista on siirtonurmen hoitaminen? Tässä jaksossa selviää kaikki tarpellinen (ja vähän myös tarpeetonkin) siirtonurmeen liittyen!

Tutustu jaksossa mukana olevaan tuotteeseen >>

Finnurmi

Jakso 18 - Terassimaton testaus

Tässä jaksossa tutustutaan Balkonserin Dry Step® Termomattoon. Mihin kaikkialle termomattoa voikaan käyttää? Terassimatto, parvekematto, matto veneeseen... Kyllä Janne tälle matolle käyttöä keksii! Jaksossa selviää myös, mitä kaikkea termomatto kestää - jotenkin tähän liittyy myös moottoripyörä ja liekinheitin.

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Drystep

Jakso 17 - Katepal-huopakaton asennus ja testaus

Tässä jaksossa kunnostetaan huopakattoa Katepal-kumibitumikatteella. Miten kattohuopa asennetaan? Ja mikä tärkeintä, mitä kaikkea palahuopa kestää?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Katepal

Jakso 16 - Puzer Aino -keskuspölynimurin asennus

Tässä jaksossa selviää, kuinka helppoa on uuden Puzer Aino -keskuspölynimurin asennus vanhan keskuspölynimurin tilalle. Asentamisen jälkeen Janne pääsee vertailemaan keskuspölynimurin tehoa perässä vedettävään pölynimurin tehoon.

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Puzer

Jakso 15 - Schneiderin upotettava USB-pistorasia

Tässä jaksossa riittää virtaa kun Janne pääsee tutustumaan Schneider Electric usb pistorasioihin! Minne kaikkialle talossa (tai talon ulkopuolella Jannen tapauksessa) usb-pistorasioita voikaan asentaa?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Schneider Electric

Jakso 14 - Vinyylilattian asennus ja testaus

Tässä jaksossa tutustutaan vinyylilankun asennukseen. Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon vinyylilattian asennuksessa? Entä miten vinyylilattiaa hoidetaan? Myös tässä jaksossa nähdään Jannen legendaarisia testejä - miten vinyylilankku kestää esimerkiksi koiran kynsien lisäksi koiran hampaita?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Habitas Flooring

Jakso 13 - Hiili- ja kaasugrillin asennus

Janne on paiskinut kovasti töitä, joten on taas aika syödä ja grillata! Tämän jakson tähtinä on Char-Broilin kamadogrilli ja kaasugrilli, jossa on 4 poltinta. Miten Char-Broil Kamander -hiiligrilli oikein toimii käytännössä? Ja mitä kaikkea mahtuukaan grillaamaan jykevän kokoisessa Char-Broil Professional 4600s -kaasugrillissä? Tämä jakso saa grillikuumeen nousemaan ja veden kielelle!

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Char-broil grilli

Jakso 12 - Wallas-mökkilämmittimen asennus

Suomen kesässä on varmaa vain se, että mikään ei ole varmaa. Ainakaan säiden suhteen. Tässä jaksossa asennetaan mökille Wallas kevytpolttoöljylämmitin niiden vähemmän helteisten päivien varalle. Janne näyttää, kuinka helppo mökkilämmitin on asentaa - ja vielä helpompaa käyttää!

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Wallas

Jakso 11 - Gardena-robottiruohonleikkurin asennus Ja testaus

How To-sarja jatkuu kesäisellä teemalla, kun Janne saa käsiinsä Gardenan robottiruohonleikkurin! Tässä jaksossa perehdytään robottileikkurin sielunelämään ja käyttöön - unohtamatta testejä! Kumpi onkaan fiksumpi, Janne vai robottiruohonleikkuri?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Gardena

Jakso 10 - Jeremias-valmispiipun asentaminen

Edellisen jakson grillaamisen ja syömisen jälkeen pitää tottakai päästä saunaan - se vain täytyy rakentaa ensiksi! Tässä How To-jaksossa Janne asentaa Jeremiaksen valmispiipun pihasaunaan - mitä tulee ottaa huomioon kun asennetaan teräspiippu? Entä kumpi kestää pidempään saunomista, Janne vai Jeremias teräspiippu

Tutustu Jeremias-valmispiippuihin >>

Jeremias

Jakso 9 - Mustang-pellettigrillin käyttö

Tässä jaksossa Janne tutustuu Mustang grilliin - ja nimenomaan pellettigrilliin. Miten onnistuu grillillä savustaminen? Taipuuko pellettigrilli pulled porkin lisäksi Jannen lempiherkun eli karkkien savustamiseen? Mitä kaikkea muuta Mustang-pellettisavustimella voikaan oikein tehdä?

Tutustu Mustang-pellettigrilliin >>

Mustang

Jakso 8 - Polttava ja pakastava Separett-WC

Tässä jaksossa Janne asentaa Separett käymälät. Työn alla on sekä polttava että pakastava wc, ja pohdintaa aiheuttaa etenkin pakastavan käymälän käyttö sekä asennuspaikka. Mitä on syytä muistaa Separettin käymälöiden käytössä ja asennuksessa?

Tutustu Separettin kuivakäymälöihin >>

Separett

Jakso 7 - Elfan liukuoven asennus

Edellisessä jaksossa asennettiin Elfan hyllyjärjestelmä ja tässä jaksossa hyllyjärjestelmään asennetaan myös Elfan liukuovet. Tiesitkö, että Elfalta saa liukuovet mittojen mukaan? Janne pääsee myös testaamaan liukuovien hidastimen toimintaa sekä kantokykyä - kestääkö liukuovi miehen painon? Katsomalla tämän jakson se selviää!

Tutustu Elfan mittatilausliukuoviin >>

Elfa

Jakso 6 - Elfan säilytysjärjestelmän asennus

Tässä jaksossa Janne asentaa Elfan hyllyjärjestelmän. Samalla tulee testattua Elfan kestävyyttä - osansa Jannen testeissä saa esimerkiksi riippukisko, lankahyllyn kannatin ja vaatetanko. Entä osaako Janne asentaa Elfan säilytysjärjestelmään korit ja kenkähyllyt niin, että niistä ei tipu tavarat lattialle? Se selviää tässä jaksossa!

Tutustu Elfan Décor-hyllyjärjestelmään >>

Elfa

Jakso 5 - Kekkilän kompostikäymälän asennus

Millainen on Jannen unelmien ulkohuussi? Se selviää tässä How To -jaksossa, kun Janne päästetään irti ja asentamaan Kekkilän kompostoivaa käymälää Lillevillan puuceehen. Samalla nähdään, kuinka Kekkilän kompostoiva huussikäymälä toimii ja mitä kompostille tapahtuu käymälän tyhjentämisen jälkeen. Jannen käsissä huussista syntyy unelmien mökki wc, joskin hieman erilainen sellainen.

Tutustu Kekkilän kompostoivaan huussikäymälään >>

Biolan

Jakso 4 - WC mökille - Kompostikäymälä vai polttava käymälä?

Tässä How To -videossa asennetaan mökkeihin soveltuvat käymälät, Biolanin kompostikäymälä ja Cinderella Comfort polttava käymälä. Miten kompostikäymälä toimii, ja miten se asennetaan mökin puuceehen? Entä millä tapaa polttava wc Cinderella Comfort otetaan käyttöön?

Tutustu Biolanin eco-kompostikäymälään >>

Biolan

Tutustu polttavaan Cinderella Comfort -kuivakäymälään >>

Cinderella Comfort

Jakso 3 - Biolan-kompostorin käyttöönotto

Tämän kertaisessa How To -jaksossa on aiheena kompostorin käyttö ja biojätteen lajittelu. Jannen opastuksella päästään tutustumaan Biolan pikakompostori 220 econ sielunelämään. Mitä lämpökompostorin käyttö vaatii? Miten pikakompostoria hoidetaan? Entä haiseeko kompostointi? Tämän videon katsomalla se selviää!

Tutustu Biolanin 220 eco -kompostoriin >>

Biolan

Jakso 2 - Svedbergsin suihkun ja kylpyhuonekalusteiden asennus

Tässä jaksossa sisustetaan kylpyhuone Svedbergsin kylpyhuonekalusteilla. Osaako Janne asentaa pesuhuoneen kaapit Svedbergsin helpolla asennusmekanismilla? Entä miten toimii kylpyhuoneen valaistus peilikaapin säädettävällä valolla? Kylpyhuoneremontti ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Svedbergs

Jakso 1 - Terassin Rakennus Cent-komposiittilaudasta

Ensimmäisessä How To -jaksossa Janne asentaa komposiittiterassin ja testaa materiaalin kestävyyttä uskomattomilla testeillään. Millaiset välit koolauksessa tulee olla tai miten hyvin komposiittiterassilta irtoaa grillijuhlissa tippuneet sinapit seuraavana aamuna?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Cent-listat

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero