Yöpöydät

Amanda yöpöytä

Amanda yöpöytä on helppo yhdistää erilaisiin huonekaluihin ja se sopii useimpiin makuuhuoneisiin. Yöpöydässä on käytännöllinen kaappi, jonka oven taakse voit piilottaa esineet, joidet et halua olevan esillä. Täydennä kokonaisuus Amanda sängynpäädyllä.

Jimi yöpöytä

Valkolakattu yöpöytä laatikolla ja säilytystasolla. Tyylikkään ja yksinkertaisen muotoilunsa vuoksi Jimi yöpöytä on helposti yhdistettävä huonekalu.

Adele yöpöytä kaunista valkoista mahonkia

Adele on kaunis yöpöytä kahdella hyllyllä ja laatikolla, jossa on antiikkimessinkinen vedin. Yöpöydässä on monia hienoja yksityiskohtia ja se sopii sijoitettavaksi erilaisten sänkyjen viereen. Täydennä sisustus myös muilla sarjaan kuuluvilla huonekaluilla yhtenäisen makuuhuoneen luomiseksi. Toimitetaan koottuna.

Meiltä saat kaiken tarvittavan makuuhuoneeseesi

Sisusta makuuhuoneesi ja koko asuntosi, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan jalkalistoista kattolamppuihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löytyvät niin sängyt kuin sängynpäädyt makuuhuoneeseesi.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero