Friteerauskeittimet

Friteerauskeitin on helppo ja näppärä tapa tuoda lisää monipuolisuutta ja vaihtelua kotiruokaan. Keittimen koosta riippuen valmistat helposti ja nopeasti pienen annoksen uppopaistettua ruokaa vain itsellesi tai suuremman erän monelle syöjälle. Friteerauskeittimen toiminta perustuu keittimeen kaadettavaan öljyyn, joka kuumennetaan haluttuun lämpötilaan. Kun öljy on tarpeeksi kuumaa, lasketaan kypsennettävä ruoka keittimeen. Ruoka kypsyy keittimessä nopeasti ja lopputulos on aina mehukas. Keittimen tilaaminen Taloon.comista on yhtä helppoa ja nopeaa kuin sen käyttökin.

Uppopaistettuja herkkuja omaan pöytään

Friteeraus eli uppopaistaminen on nopea ja herkullinen tapa valmistaa niin perinteiset ranskanperunat kuin herkulliset munkitkin. Öljyssä kypsentäminen tekee ruoasta mehevää, mutta pinta kypsyy rapeaksi, jolloin esimerkiksi friteeratuista kanankoivista tulee todellista herkkua. Myös sipulirenkaat, friteeratut banaanit tai uppopaistetut suklaapatukat onnistuvat omalla keittimellä varmasti.

Frittikeitin sopii säästeliäälle sekä kerrostaloon

Friteerauskeittimiä on saatavilla eri kokoisia. Suurimmat erot kokojen välillä ovat käytetyn öljyn sekä keittimeen mahtuvan ruoan määrät. Friteeraukseen tarvittavan öljyn määrä vaihtelee useilla litroilla. Kannattaa myös huomioida öljyn uudelleenkäytettävyys. Useissa keittimissä on öljyn käyttöikää pidentäviä toimintoja sekä apuvälineitä, joilla öljyn saa helposti talteen seuraavaa käyttökertaa varten. Konepesua kestävät osat helpottavat myös keittimen käyttöä. Keittimissä käytetyn kuuman öljyn vuoksi ne on myös varustettu erilaisilla turvallisuusominaisuuksilla. Kun keittimen korin voi laskea ja nostaa kannen ollessa kiinni, ei öljyn roiskumista tarvitse pelätä, ja hajusuodattimet pitävät niin hajut kuin höyrytkin keittimen sisällä.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero