Hyönteisverkot

Älä anna inhottavan ininän pilata yöuniasi, vaan varusta tuuletusikkunat kestävillä ja laadukkailla hyttysverkoilla. Näistä verkoista ei pääse itikka läpi, ja voit tuulettaa huoletta kesäkuumalla. Hyttysverkkoja ja hyönteisverkkoja voit ostaa kätevissä rullissa, joista voi sitten valmistaa juuri omiin tarpeisiin sopivan kokoiset hyttysverkot. Myös käytännölliset hyttysverkon runkoprofiilit löydät näppärästi valikoimistamme.

Hyttysverkot kasaat helposti kaikkiin tuuletusikkunoihin laadukkailla tarvikkeillamme

Kesäinen ongelma on kaikille tuttu, kun sisällä on kuuma mutta ikkunan avatessa hyökkäävät hyttyset. Silloin kunnollinen hyttysverkko nousee arvoon arvaamattomaan. Se pelastaa monet muuten unettomaksi jäävät yöt. Ei siis hätää, sillä kaikki on otettu huomioon. Meiltä löydät hyttysverkkoja niin valkoisena, harmaana, mustana kuin vihreänäkin – ja erikokoisissa rullissa. Myös erilaiset tarvikkeet, kuten tarranauhat, runkoprofiilit ja niiden kulmapalat, hyttysverkon laittamiseen löydät valikoimistamme. Lasikuidusta valmistettu verkko on kestävä sekä ryhdikäs ja pitää kaikenlaiset hyönteiset loitolla tehokkaasti. Tilaa hyttysverkot haluamassasi värissä ja leveydessä kattavista valikoimistamme jo tänään!

Hanki Taloon.comista hyttysverkot ja muu hyödyllinen mukavampaan arkeen

Pienellä vaivalla saat nyt kotiisi laadukkaat verkot hyttysiä ja muita hyönteisiä torjumaan. Tarjoamme hyttysverkkoja eri värisissä ja levyisissä rullissa, joista on kätevä valmistaa tarvittava määrä oikeankokoisia verkkoja. Kesä paranee huomattavasti, kun hyttysiä ei tarvitse ainakaan sisällä sietää, ja tuuletus sujuu huoletta läpi yön. Taloon.comista teet toki muutkin arkeasi hyödyttävät ratkaisut: esimerkiksi työkalut-osiostamme löydät laadukkaita työkaluja kaikkiin tarpeisiin ja aina onnistuneeseen lopputulokseen. Muista myös asialliset työvaatteet mukavaan työskentelyyn. Tervetuloa tekemään aina kannattavia ostoksia tehokkaampaan työntekoon ja laadukkaampaan arkeen Taloon.comista!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero