Kattoristikot, kattotuolit

Taloon.com teki rakentamisesta ja kattoremontista entistä helpompaa tuomalla kattotuolien tilaamisen verkkokauppaan. Valikoimastamme saat kattoristikot helposti netistä työmaalle toimitettuna. Tilaaminen on helppoa, ja mitallistetuista lankuista valmistetut varmasti laadukkaat kattoristikot toimitetaan sinulle antamiesi mittojen mukaan. Valikoimastamme löydät perinteiset harjaristikot, harjaristikot käyttöullakolla, pulpettiristikot ja murretut harjaristikot. Tutustu valikoimaamme ja hämmästy, miten helppoa kattotuolien tilaaminen voi olla!

Laadukkaat kattoristikot helposti netistä

Kattoristikko eli kattotuoli on vesikaton kannatinrakenne, joka ainakin pientaloissa koostuu tyypillisesti kolmio- tai ristikkomuotoon kiinnitetyistä puupalkeista. Taloon.comin verkkokaupasta tilaat helposti laadukkaat kattotuolit omiin tarpeisiisi – ja mikä parasta – erittäin helposti. Toimittamamme kattoristikot valmistetaan leveästä mitallistetusta sahatavarasta naulalevyliitoksin. Ristikkosuunnittelu toteutetaan tilauksen lähtötietojen mukaisesti ja viralliset ristikkosuunnitelmat toimitetaan tilaajalle pdf-muodossa heti ristikkosuunnittelun jälkeen. Kun haluat tilata, valitse vain haluamasi kattoristikkomalli, syötä haluamasi kattoristikon pituus ja määritä kattokaltevuus, tukikorkeus ja räystäspituus. Erittäin helppoa ja vaivatonta on myös hankkia verkkokaupastamme kattoluukut ja kattoikkunat samalla kertaa! Löydät meiltä aluskatteet, rimat, vesikatot, kattoturvatuotteet, rännit ja kattoläpiviennit sekä paljon muuta! Tutustu valikoimaamme ja tule edullisille ostoksille Taloon.comin verkkokauppaan!

Kattoristikot ja kaikki muu rakentamiseen kätevästi Taloon.comista perille toimitettuna

Laaja nettivalikoimamme tekee tuotteisiin tutustumisen ja materiaalien hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Etsi oikeat tuotteet, työkalut ja tarvikkeet Taloon.comin verkkokaupasta ja tee tilaus jo tänään. Meiltä hankit tuotteet näppärästi suoraan kotiin tai työmaalle, myös perille toimitettuna totta kai. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa nyt kotiinkuljetuksella - toimitus alkaen 0 euroa!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.9 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero