Koiratarhat

Koiran pitäminen aidatulla alueella on turvallisinta sekä koiran itsensä, että muiden eläinten ja ihmisten kannalta. Vastuullinen koiranomistaja hankkiikin koiralleen pihapiiriin sopivan jaloittelutilan, josta koira ei voi karata omille teilleen. Moni koira tuntee myös oman olonsa turvallisemmaksi, kun se on rajatulla alueella ja tietää että on turvassa myös omistajan poissa ollessa. Toiset koirat viihtyvät parhaiten ulkona säällä kuin säällä, joten silloin varsinkin ulkoilutiloihin kannattaa panostaa. Koira voi ulkoilla turvallisesti myös silloin kun omistaja ei ole koko ajan valvomassa. Taloon.comista löydät koiratarhat ja koiratarhan rakentamiseen soveltuvat materiaalit helposti kotiin toimitettuna. Valikoimissamme olevat siirrettävät koiratarhat sopivat loistavasti myös kissoille.

Koiratalossa on suojaa ja liikkumatilaa

Valikoimissamme on myös esimerkiksi Kymppitallien mahtava koiratalo, jossa koira saa sekä suojaa, että pääsee ulkoilemaan halutessaan. Siinäpä ihmisen parhaan ystävän paratiisi. Koiratalossa on liikkumatilaa useammallekin koiralle ja myös varastotilaa esimerkiksi koiran tarvikkeille. Aidatulla alueella koira voi ulkoilla turvallisesti ja se pääsee myös halutessaan sisälle. Tämä liikkumavapaus on ihanteellista koiralle ja se voikin oleilla juuri siellä missä tuntuu mukavimmalta. Ulkoilmassa koira pystyy parhaiten aistimaan erilaisia tuoksuja ja seuraamaan pihapiirin tapahtumia. Ulkona oleilu aktivoi koiraa myös liikkumaan ja esimerkiksi leikkimään ja kaivelemaan. Raitis ilma tekee hyvää myös koiralle kuten ihmisellekin. Taloon.comista löydät ratkaisut koiran turvalliseen ulkoiluun.

Koiratarha valmiina tai itse rakentaen

Taloon.comista löydät valmiskoiratarhat, jotka on myös katettu ja siten tuo suojaa myös auringolta ja sateelta. Ketterä koira ei pääse siten myöskään hyppäämään pois aitauksestaan. Valmistarha on myös helppo kuljettaa mukana kuljetuslaukun avulla esimerkiksi näyttelymatkoilla tai kesämökillä, jolloin koiralle on aina suojaisa jaloittelupaikka olemassa. Jos valmisvalikoimistamme ei löydy juuri mieluista vaihtoehtoa niin kannattaa tutustua esimerkiksi eläinverkot -tuoteryhmään, josta löydät ratkaisut suurempien tarhojen tekemiseksi. Valikoimistamme löydät koirankopit, jonka voit sijoittaa koiratarhaan suojaa tuomaan.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero