Lämpöikkunat

Lämpöikkunat, eli energiansäästöikkunat. Mitä, jos rakennusmateriaalien laatu näkyisi suoraan sähkölaskussasi? Vanha, falskaava ikkuna heittää lämpöä ulos sitä mukaa, kun sitä tuotetaan, ja talossasi käy veto aamusta iltaan. Sähkölaskukin on saattanut kasvaa yllättävän suureksi. Mikä siis neuvoksi? Taloon.com tietää ratkaisun ongelmaasi, sillä tämähän on selvää matematiikka – kun valitset matalaenergiaikkunat, voit olla varma, että lämpö ei karkaa ulos, ja kotisi pysyy mukavan viileänä myös kesäkuumalla. Keräsimme sinua varten huippueristäviä mittatilaus matalaenergiaikkunoita. Tee nyt arjestasi sekä ekonomisempi että ekologisempi uuden sukupolven ikkunoilla. Järkevät ostokset saavat aikaan säätöjä vuosien ajan!

Mittatilaus matalaenergiaikkunat säästävät energiaa ja pienentävät lämmityskustannuksia

Jos energiatehokkuus ja älykkäästi rakennettu talo ovat sinulle itsestäänselvyyksiä, olet löytänyt meistä hyvän kumppanin rakennusprojektiisi. Taloon.com on nimittäin jo kauan halunnut laajentaa valikoimaa uuden sukupolven ikkunavaihtoehdoilla, jotka ovat niin tiiviitä, että saat niistä tuntuvia hyötyjä rakennuksesi energiatalouteen. Voimme siis ylpeydellä esitellä sinulle matalaenergiaikkunat, joiden ekologisuus perustuu yksinkertaiselle mekanismille: MSE 2+2 -tyyppiset ikkunat saavat sisälasin kautta jonkin verran lämpöä, mutta ulkolasi pysyy täysin viileänä. Eristävyydestään huolimatta rakenne tuulettuu ja estää näin home- ja kosteusvaurioiden riskit. Uskomatonta, mutta totta! Lisäksi voit muokata ikkunoita mieleisiksesi erilaisilla vaihtoehdoilla ja lisäominaisuuksilla. Tutustu kunkin tuotteen yksityiskohtaisiin tietoihin ja nauti tilaamisen helppoudesta netissä!

Mittatilaus matalaenergiaikkunat muutamassa viikossa haluamaasi osoitteeseen

Me haluamme aina palvella asiakkaitamme nopeasti. Mittatilaustyönä valmistettavien matalaenergiaikkunoiden toimitusaika on noin 5-6 viikkoa, mikä kertoo siitä, että saat tuloksena juuri jetsulleen haluamasi tuotteen. Kun suunnittelet ikkunaremonttia, meiltä löydät myös ikkunanpainikkeet ja avaimet sekä työkalut kaikkeen remontointiin huippukätevästi!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero