Matkajääkaapit

Jääkaappi matkalle mukaan? Taloon.comista löytyy! Matkajääkaapissa pidät eväät ja juomat viileinä reissun päällä autossa, mökillä ja veneessä. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin hörpätä vilpoisaa virvoketta kalareissulla tai rallipätkän pientareella. Eri kokoisia matkajääkaappeja ja kylmälaukkuja on joka tarpeeseen, ja metsäreissun saaliin saa oikealla laitteella jopa pakastumaan tien päällä.

Kaasujääkaapit ja 230V/12V kylmälaukut veneeseen ja autoon

Nestekaasulla toimiva hiljainen jääkaappi on loistoratkaisu mökkeilijälle ja matkailijalle. On malleja, jotka toimivat verkkovirralla tai esimerkiksi auton tupakansytytinliitännän avulla. Käyttöenergian moninaiset vaihtoehdot ja hiljainen käyntiääni tekevät matkajääkaapista mitä mainiointa matkaseuraa. Siirrettävä jääkaappi sopii auton takakonttiin tai veneeseen. Reissujen välillä kylmälaatikkosi sopii autotalliin, kellariin tai pelien ääreen mukavoittamaan arkea. Voit myös rajata tietyt herkut, virvokkeet tai lääkkeet kakkosjääkaappiin pois lasten ulottuvilta.

Paras kompressorikylmälaukku Taloon.comista

Meiltä Taloon.comista saat kannettavat matkajääkaapit ja kylmälaukut edullisesti ja nopeasti testivoittajista lähtien. Valitse kompakteista kylmälaukuista ja monipuolisista matkajääkaapeista omasi, ja voit olla varma kylmäketjun katkeamattomuudesta ja laadukkaina ja viileinä säilyvistä murkinoista ja virvokkeista. Pieni akkuvirrallakin toimiva kylmälaukku on helppo kantaa paikasta toiseen ja liittää perillä verkkovirtaan tai nestekaasupulloon. Maukkaat tarjoilut järjestyvät koko seurueelle, kun jääkaappi kulkee mukana niin maille, vesille kuin vaikkapa hotellihuoneeseenkin. Varsinainen aarrearkku!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero