Sulanapitolämmitys

Kun ei haluta (ja koskapa haluttaisiin?) ulko-oven edustalle liukkautta, räystään keräävän jäätä tai ajoluiskan lipsuvan, kannattaa tutustua Taloon.comista saataviin sulanapitolämmitykseen liittyviin vaihtoehtoihin. Lämmityskaapeleita, sulanapitoverkkoa ja lämpökaapelimattoa käyttäen askel pitää talvellakin ehkäisten yllättäviä tilanteita ja vähentäen tarpeettomia tapaturmia. Oikealla mitoituksella lämmitysratkaisut eivät kuluta myöskään tarpeettomasti energiaa, vaan ne keskittyvät niille annettuihin tehtäviin.

Sulanapitolämmitys voidaan toteuttaa verkolla tai matolla

Kun esimerkiksi ajoluiska, ulko-oven edusta tai lastauslaituri halutaan pitää sulana ympäri vuoden, ratkaisuna voidaan käyttää sulanapitoverkkoa. Betoniin tai hiekkaan asennettavaa verkkoa voi myös helposti muotoilla haluttuun muotoon katkaisemalla verkon asennuslistoja. Jotta verkko toimii mahdollisimman tehokkaasti, on suositeltavaa, että verkko eristetään alapuolelta esimerkiksi puristuksenkestävällä polyuretaanilevyllä. Sähköllä toimivia verkkoja on saatavana eri tehoisina ja erikokoisina. Verkon sulamistehokaavan näet kunkin tuotteen tuotekuvauksesta, jolloin saat tilattua juuri oikean kokoisen verkon. Riskiä liukastua sisäänkäynneissä, autotallin edustalla tai ajorampeissa voidaan vähentää merkittävästi myös lämpökaapelimaton avulla. Se voidaan sijoittaa esimerkiksi asfaltin, hiekan tai kivikerroksen joukkoon tai valaa betonilaatan sisään 3-5 senttimetrin syvyyteen. Lämpökaapelimaton myötä voit liikkua nappaskengilläkin pihapiirissäsi talven keskellä ilman liukastumisen vaaraa.

Sulanapitolämmitys voidaan ratkaista lämmityskaapelilla

Rännit, katot ja portaat voidaan pitää sulina myös lämmityskaapelin avulla. Määrämittainen, helposti asennettava kaapeli on vesitiivis ja taivutusta kestävä. Lämmityskaapelia voidaan käyttää tämän lisäksi lattialämmityksessä pienillä alueilla. Ja kun kaapelia täytyy jatkaa, Taloon.comista saat tilattua edullisesti liitospakkauksen sitä varten. Sano ei lumenluonnille, hiekoitukselle sekä suolaukselle ja sano kyllä pitävälle askeleelle ja sulalle räystäälle hankkimalla sulanapitoverkko, lämpökaapelimatto tai lämmityskaapeli. Ne ovat edullisia tapoja nostaa elämänlaatua ja ehkäistä tapaturmia. Pihalla tapahtuvien sulanapitoon liittyvien vaihtoehtojen lisäksi sinua saattavat kiinnostaa muutkin Taloon.comista saatavat lämmitysratkaisut, kuten esimerkiksi infrapunalämmittimet, säteilylämmittimet tai kodin lämpöpuhaltimet.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero