Palo-ovet sisälle

Panosta kodissasi perusturvallisuuteen ja tilaa Taloon.comista käytännölliset palo-ovet sisälle. Laadukkaat palo-ovet vaimentavat ääntä ja toimivat palotilanteessa paloa eristäen. Erilaisia tyylikkäitä ovia on saatavilla monissa eri malleissa, väreissä, myös peilillisinä sekä oikea- että vasenkätisinä – riippuen, millä puolella ovessa saranat ovat. Laita kotisi nyt käytännölliseksi ja kauniiksi helposti Taloon.comin avulla!

Palo-ovet sisälle löydät nyt monissa tyylikkäissä malleissa ja väreissä

Ovet täydentävät viihtyisää sisustusta kotona. Näyttäviä ja laadukkaita ovia voitkin tilata valikoimistamme nyt esimerkiksi Timburg, Kaskipuu, Wicco sekä Jeld-Wen -valmistajilta. Oven kestävyys ja laadukkuus on taattu, kun luottaa tunnettujen valmistajien tuotteisiin. Palo-ovet sisälle parantavatkin turvallisuuttasi ja viihtyvyyttäsi kotona huomattavasti. Ja mitä palo-ovien ulkonäköön tulee, väreistä löytyy niin helmenharmaata, koivua, pähkinää kuin tammeakin, joten omaan sisustukseen on helppo valita juuri sopivasti sointuva ovi. Palo-oveasi valitessa voit vielä tarkistaa sen tuotetiedoista esimerkiksi oven korkeuden ja muut mitat, kätisyyden, palonkestävyyden, ääneneristävyyden ja kaiken, mitä sen mukana toimitetaan, niin ostokset varmasti onnistuvat yhdellä kertaa. Tyylikäs palo-ovi on turvallisuutta ja mukavuutta lisäävä ratkaisu kotiin!

Tunnettujen valmistajien laadukkaat palo-ovet sisälle tilaat Taloon.comista

Laita kotisi nyt kerralla näyttävään ja käytännölliseen kuntoon ja panosta hankinnoissasi laatuun sekä kestävyyteen. Tyylikkäät ja palonkestävät sekä ääntä tehokkaasti eristävät ovet ovat tärkeä hankinta kaikille omakotitalossa asuville. Niistä on hyötyä pitkään. Entä miten on ulko-ovien laita? Meiltä nimittäin samalla tilaat myös palo-ovet ulos parhailla ominaisuuksilla sekä laadukkaat painikkeet, lukot, helat ovia täydentämään. Arki käy mukavasti ja työnteko tehokkaasti, kun kaikki tärkeät hankinnat hoituvat Taloon.comissa!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero