Palo-ovet ulos

Ensiluokkaiset palo-ovet ulos ovat ehdoton valinta, kun haluat säästyä melulta ja nostaa asumisen turvallisuutta. Näyttävät ovet ovat myös tyylikäs ratkaisu, ja voit valita itseäsi miellyttävän mallin lasiaukoilla tai umpinaisena, potkulevyllä tai ilman, turvalukolla, eri värisenä, erilaisella karmisyvyydellä sekä haluamallasi kätisyydellä. Laatutyötä oleva palo-ovi antaa ilmettä myös sisätiloille, sillä sen sisäpuoli on ihan yhtä näyttävä kuin ulkopuolikin.

Turvallisuutta lisäävät palo-ovet ulos löydät nyt komeissa malleissa

Taloon.comista löydät ensiluokkaiset Jedwenin valmistamat paloulko-ovet, jotka on kehitetty Suomessa ja varustettu tietenkin parhailla ominaisuuksilla. Palo-ovi parantaa kodin turvallisuutta, sillä paloluokkaan EI30 kuuluvat ovet kestävät tulipalotilanteessa 30 minuuttia, antaen arvokasta pelastautumisaikaa. Kaiken lisäksi laadukkaat ovet ovat myös tarkalla silmällä valmistettu, niin että ne antavat komeaa ilmettä koko talolle. Halusit sitten ulko-oveltasi selkeyttä tai arvokkuutta, valikoimastamme löydät varmasti mieleisimmät mallit ja voit valita ovesi esimerkiksi sinisenä, punaisena, harmaana, ruskeana tai valkoisena.

Tilaa laadukkaat palo-ovet ulos Taloon.comista kotiinkuljetuksella

Parempaan turvallisuuteen kannattaa pyrkiä kotona aina, ja se onkin nyt tehty harvinaisen helpoksi hyvännäköisillä ja varmasti laadukkailla tuotteilla. Paloulko-oven tuotetiedoista kannattaa vielä tarkistaa sen paksuus ja tuotetakuu. Sieltä selviävät myös suoranapysymistakuu, paloluokitus, U-arvo sekä mitä kaikkea toimitukseen sisältyy, jotta sinun ei tarvitsisi arvailla tai yllättyä. Muistathan hankkia myös palo-ovet sisälle, sillä valikoimamme on täynnä hyvännäköisiä ja kestäviä ratkaisuja moneen tilaan. Entäs olisiko myös tarvetta hankkia samalla kertaa myös hyödylliset kostean tilan ovet laadukkailta valmistajilta? Ovet ja muu hyödyllinen kotiin kannattaa tilata Taloon.comista kotiinkuljetuksella, niin ei tarvitse murehtia turhista, kun asiat hoituvat juuri niin kätevästi kuin toivoisitkin.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero