Pihatiilet

Kestävä keraaminen pinta pihallesi. Tiili on kestävä ja ekologinen valinta pihamateriaaliksi. Pihatiilet valmistetaan aidoista luonnon raaka-aineista ja ne soveltuvat niin puutarhojen kuin kaupunkimaisemankin elävöittämiseen.

Keraamiset pihatiilet valmistetaan vanhoja tiilenpolttoperinteitä vaalien. Pihatiilien vedenimukyky on kuitenkin julkisivutiiliä paljon pienempi, minkä ansiosta ne kestävät hyvin myös vaativia suomalaisia sääolosuhteita. Pihatiilet ovat teknisesti sekä kulutuksen- että säänkestäviä ja niille on tehty vaadittavat säärasitustestit. Pihatiili on lähes huoltovapaa, pitkäkestoinen ja ekologinen valinta pihamaalle.

Valikoimaa riittää

Pihatiiliä löytyy monen väristä ja kokoista Valitse juuri sinulle sopiva, tai yhdistele mielesi mukaan näyttävä ratkaisu.

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan nopeasti, jotta voisit aloittaa pihasi laiton niin pian kuin mahdollista. Tilaa samalla meiltä myös muu pihasi laittoon tarvittava, kuten vaikkapa pihakivien asennustarvikkeet ja koristekivet ja -katteet.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero