Rahit

Rahi täydentää sohvasi mukavammaksi paikaksi viettää aikaa. Rahi tarjoaa myös lisää istumapaikkoja kun vieraita on paljon. Joissain malleissa on myös säilytystilaa rahin sisällä, kätevä paikka pitää sohvatyynyjä tai vilttejä silloin kun niille ei ole tarvetta.

Juuri sinulle sopiva rahi

Valikoimastamme löytyy raheja täydentämään sohvavalikoimaamme, valitse sarjaan sopiva tai yhdistele värejä mielesi mukaan. Jotkut mallit ovat varustettuna pyörillä, tällöin rahin siirtely on helppoa.

Meiltä saat kaiken tarvittavan olohuoneeseesi

Sisusta olohuoneesi ja koko asuntosi, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan jalkalistoista kattolamppuihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löytyvät myös niskatyynyt ja tietysti hienot koristetyynyt sohvallesi.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero