Sadehousut

Mitäs tuo Hartikainen nyt turhaan tuolla sateessa marssii, kun sateensuojaankin pääsisi? Eihän se edes tunnu huomaavan, että sataa taivaan täydeltä. Ai katsos vain, ei kai sillä vaan ole tuliterät sadehousut jalassa, kun on noin puhtaan näköisetkin? Kuinkahan edullisesti se on nekin hankkinut suoraan netistä? Älä epäröi, vaan hanki sinäkin kunnon sadehousut Taloon.comista, niin ei pieni sade pääse haittaamaan työntekoa!

Tyylikkäät sadehousut työhösi ja vapaa-aikaasi

Kun on kunnolliset ja kestävät sadehousut jalassa, voi sää olla millainen tahansa ilman, että se millään tavalla estää työntekoasi tai vapaa-ajan harrastuksiasi. Voit vaikka hyppiä tasajalkaa vesilätäköissä, jos sinua sattuu huvittamaan. Edellyttäen tietenkin, että sinulla on jalassa kunnon työsaappaat, jotka löydät Taloon.comista. Sadehousuissamme on mukavan trendikkäät mallit sekä värit, joita sinun kelpaa ylpeänä esitellä. Sadehousuja löytyy sekä vyötärökuminauhalla että henkseleillä. Löytyypä myös tuulen- ja vedenpitävät sekä hengittävät irtolahkeetkin sellaisia etsiville.

Kestävät sadehousut säähän kuin säähän

Näkyvät sertifioidut sadehousut takaavat näkyvyytesi ja turvallisuutesi pimeilläkin sadekeleillä. Sadehousumme ovat myös omiaan suojaamaan vaatteesi kastumiselta kalastus- ja luontoretkilläsi, koska ne pitävät veden kehosi ulkopuolella. Ne on myös tehty kestämään kovaakin käyttöä. Työmaallasi altistut erilaisille riskeille, jotka olemme ottaneet huomioon, ja siksi Taloon.com tarjoaa myös turvallisia palosuojattuja sadehousuja, joissa sisäpuoli on mukavan pehmeää polyesteria ja päällinen PVC:tä. Voit tilata myös sadehousut, joissa on useita taskuja erilaisille tarvikkeille. Sadehousut eivät haittaa työntekoasi, koska mitat, puukot, vasarat ja naulat saat kätevästi mukaasi niissä oleviin lukuisiin taskuihin. Työpäiväsi sujuu mukavissa merkeissä, mitä sitten satut tekemäänkään, jos sinulla on kunnolliset sadekelin vaatteet. Sen tähden voisit tutustua myös osastoomme, josta löydät näppärästi hyvät ja laadukkaat sadetakit.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero