Sadetakit

Tuntuuko, että aina sadekelin aikaan on kurja käydä hommiin ilman kunnon varusteita? Vaatteet kastuvat ja olosi tuntuu kurjalta. Nenäsikin saattaa vuotaa, ja kurkkusi tuntua tosi karhealta tällaisen päivän jälkeen. Mikset siis sinäkin tekisi, niin kuin monet muutkin ovat jo tehneet ja hyväksi todenneet, nimittäin tilaisi kunnon sadetakin Taloon.comista! Sitten on taas mukava mennä töihin, kun sadekeli ei enää haittaa ja työntekokin maistuu jälleen paremmin.

Suojaavat sadetakit iloisiin sadepäiviin

Sinullekin on varmaan joskus käynyt niin, että yllättävän sateen sattuessa olet kastunut likomäräksi. Niin ei enää tarvitse olla, kun tilaa suojaavat sadetakit Taloon.comista. Sadetakki mahtuu pieneen tilaan, joten voit kantaa sitä aina mukanasi työrepussasi, josta sitten saat sen salamannopeasti päällesi sadekelin yllätettyä. Jos et tyydy pelkkään tuulen- ja vedenpitävään sadetakkiin, vaan haluat myös suojaavat sadehousut, voit tilata sadeasupakettimme, johon kuuluvat sekä takki että housut. Täysin kuiviin työpäiviin löytyy huippumukava ja täysin vedenpitävä, PU-pinnoitettu sadetakki, jossa on myös hitsatut saumat.

Tiiviit ja tuulenpitävät sadetakit sinun hyvinvointiisi

Kun näkyvyys työmaalla on sinulle tärkeää, tarjoamme mahdollisuuden valita laadukkaat sadetakit kirkkaissa huomioväreissä sekä pehmeillä, painetuilla heijastimilla varustettuna. Jos tunnetkin olosi mukavammaksi vähän pidemmässä sadetakissa, voit valita hengittävistä, tuulen- ja vedenpitävistä sadetakeistamme juuri itsellesi sopivan värin ja tyylin. Useimmissa malleissamme voit myös säätää hupun korkeutta juuri itsellesi sopivaksi. Myös hihansuut ovat säädettävissä, niin että saat sadetakistasi mahdollisimman tiiviin ja mukavan. Sadekelillä kannattaa muistaa myös kunnollisten jalkineiden tärkeys. Ota siis suunnaksi Taloon.com, josta löydät myös kunnolliset työsaappaat sekä työpäähineet mukavampaan työntekoon!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero