Sähkövatkaimet

Sähkövatkain on nykyaikaisen keittiön kulmakivi. Käytännöllinen vatkain säästää sinut turhalta työltä ja hoitaa niin taikinoiden, kerman kuin munienkin vatkaamisen ja vaivaamisen käden käänteessä. Sähkövatkainten monet toiminnot, kuten laajalla skaalalla toimiva tehonsäätö ja turbotoiminto, tekevät vatkaimen käytöstä helppoa ja joustavaa. Ruostumaton teräs on yleisin vispilöiden ja taikinakoukkujen valmistusmateriaali, joten voit pestä ne myös astianpesukoneessa. Etenkin ahkeralle leipurille sähkövatkain on korvaamaton työväline, joka ei pienen kokonsa ansiosta vie paljoa tilaa säilytyksessäkään.

Sähkövatkain kulholla tai ilman

Perinteisen, kädessä pidettävän sähkövatkaimen lisäksi Taloon.comin valikoimassa on tarjolla myös kulholla varustettuja vatkaimia, jotka tuovat keittiöön entistä enemmän käytännöllisyyttä. Kun annat kulholla varustetun vatkaimen hoitaa vaikkapa taikinan vaivaamisen, jäävät kätesi vapaiksi ja voit hyödyntää ajan muuhun. Erilaiset vatkaimet ja taikinakoukut varmistavat, että käytössäsi ovat aina sopivat välineet, halusit sitten vaivata taikinaa tai vatkata kermaa. Kulholla varustettua vatkainta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös kulhon kokoon, jotta se täyttää varmasti tarpeesi keittiössä.

Tehokas sähkövatkain voi olla myös hiljainen

Taloon.comin kattavasta valikoimasta löydät kulholla varustettujen sähkövatkaimien lisäksi myös hiljaiset mallit, joilla voit valmistaa vaikkapa maistuvan sunnuntaiaamiaisen muiden vielä nukkuessa. Tehokkaan vatkaimen ei siis välttämättä tarvitse olla äänekäs, vaan voit edellyttää vatkaimeltasi myös hiljaisuutta. Valitessasi kotiisi sopivaa vatkainta kannattaakin siis kiinnittää huomiota vatkaimen ominaisuuksiin ja mukana tuleviin lisävarusteisiin, jolloin vatkain vastaa varmasti omiin tarpeisiisi.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero