Tietokonepöydät

Uudista kotitoimistosi trendikkäillä ja tyylikkäällä kirjoituspöydällä, vai tarvitsetko kenties meikkauspöytää tai nuorisolle koulupöytää? Samaa sarjaa tuovat muut kalusteet täydentävät koko kodin design ilmeen.

Erik kirjoituspöytä

Erik on moderni korkeakiiltovalkoinen kirjoituspöytä. Kirjoituspöytä on muotoilultaan yksinkertainen ja siinä on hienoja yksityiskohtia, kuten kromattu metallinen pöydänjalka. Erik kirjoituspöytä sopii hyvin useimpiin koteihin. Yhdistä vapaavalintaisen työtuolin kanssa.

Vieno kirjoituspöytä

Vieno on tyylikäs huonekalusarja, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa 50-luvulta. Vieno kirjoituspöytä on sievä ja yksinkertainen muotoilultaan ja se on sopii kokonsa vuoksi monenlaiseen tilaan ja sisustukseen. Yhdistä kirjoituspöytään muita sarjan kalusteita yhtenäisen sisustuksen luomiseksi.

Olavi kirjoituspöytä

Olavi kirjoituspöytä edustaa modernia skandinaavista muotoilua. Kirjoituspöydän öljytyt, pähkinän väriset pukkijalat tuovat pöytään luonnetta. Kirjoituspöydästä tulee helposti kodin suosikkihuonekalu, sillä se on erittäin tyylikäs kaluste.

Kauno kirjoituspöytä

Perinteistä skandinaavista tyyliä oleva Kauno-kirjoituspöytä, josta löytyy paljon säilytystilaa laatikoiden ja lokeroiden muodossa. Kauno on kaunis ja tyyliltään ajattoman romanttinen huonekalu, joka sopii niin työhuoneeseen kuin koululaisen työpöydäksi. Upeaa Kauno-pöytää voidaan käyttää myös meikkipöytänä.

Eric-kirjoituspöytä

Eric-kirjoituspöytä on tyylikäs huonekalu, joka sopii erityisesti vaalean skandinaaviseen tyyliin. Kirjoituspöydän keskiosassa on käytännöllistä säilytystilaa esimerkiksi tablettitietokoneelle ja lokeron pohjalla on aukko kaapelien läpivientiä varten. Lokeron ansiosta voit laittaa laitteesi piiloon kun se latautuu. Kirjoituspöydän ylempi osa voidaan tarvittaessa ottaa pois.

Aleksis kirjoituspöydät

Aleksis on kirjoituspöytäsarja, johon kuuluu erilaisia ja erivärisiä pöytiä. Sarjan pöydät ovat muotoilultaan selkeitä ja yksinkertaisia, ja ne tarjoavat enemmän tai vähemmän säilytystilaa mallista riippuen. Aleksis kalusteet on helppo sijoittaa niin suureen kuin pieneenkin tilaan.

Meiltä saat kaiken tarvittavan asuntoosi

Sisusta olohuoneesi ja koko asuntosi, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan jalkalistoista kattolamppuihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löytyvät myös työtuolit ja lipastot kotitoimistoosi.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero