Viherkatto

Wanhaan aikaan suomalaisissa saunamökeissä oli usein turvekatto, mutta aikojen myötä tämä perinne on päässyt hiipumaan. Taloon.com tuo nyt ulottuvillesi modernin toisinnon kasvillisuuden päällystämästä katosta. Meiltä nimittäin tilaat viherkatot ja kaikki niihin liittyvät tarvikkeet edullisesti ja kotiinkuljetuksella. Viherkatto on todella kaunis piharakentamisen elementti. Voit käyttää sitä pieniin alueisiin tai päällystää jopa koko talon katon – vain sinun mieltymyksesi ja mielikuvituksesi ovat rajana viherkaton luonnissa.

Luo nyt laadukas viherkatto piharakennuksen kaunistukseksi

Jos et ole viherkattojen ja niiden hoidon ammattilainen, kannattaa aloittaa iisisti! Viherkatto on hyvin hoidettuna todella kaunis elementti, mutta sen kunnossapito on hyvä ottaa jatkuvaksi projektiksi. Ympäriinsä rehottavat tupsut eivät ole omiaan lisäämään talosi viehätysvoimaa – mitäpä siis, jos hankkisit viherkaton ensiksi pihavajaa tai saunamökkiä kaunistamaan? Meiltä löydät tähän projektiin ainutlaatuiset tuotteet, kuten alaräystäspellit, naulat ja tulpat, salaojalevyt, päätyräystäspellit ja erilaiset kulmakappaleet. Huomioithan suunnitelmaa tehdessäsi, että rakennuksen tulee kestää viherkaton paino myös luomikuorman alla. Viherkatto vaatii jonkin verran huoltoa, mutta siitä saatavat hyödyt ovat monet: se puhdistaa ilmaa, sitoo sadevettä ja on kaunis katsella. Valitse viherkaton kasvillisuus mielesi mukaan – helppohoitoisimpia lienevät erilaiset maanpeitekasvit.

Viherkatto – hanki nyt kaikki olennaiset tarvikkeet Taloon.comista

Suomessa viherkattorakentaminen on vasta saamassa jalansijaa, mutta Keski-Euroopassa se on ollut jo pitkän aikaa yksi arkkitehtuuritrendi. Kun haluat kokeilla suunnittelun uusia tuulia, viherkattorakentaminen on miellyttävä projekti. Hanki tietoa ja hoito-ohjeita – meiltä saat kaiken tarvitsemasi onnistuneeseen toteutukseen. Jos pidät puutarhassa puuhailusta, tarkista myös valikoimamme kasvihuoneet sekä viljelylaatikot ja vitriinit, joista saat uutta inspiraatiota vihreämpään pihaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero